search
ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 00:29
MENU CLOSE

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις για ένα χρόνο λόγω εργασιών στη Θεσσαλονίκη

30.11.2017 06:24
Προσοχή: Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στην Αθηνών-Λαμίας στο ύψος του Ωρωπού - Media

 

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις θα ισχύσουν από σήμερα και θα διαρκέσουν για ένα χρόνο, στην εσωτερική περιφερειακή της Θεσσαλονίκης καθώς θα ξεκινήσουν οι εργασίες της 2ης Φάσης κατασκευής του αριστερού κλάδου της γέφυρας του ανισόπεδου κόμβου Λαγκαδά. Οι εργασίες θα πραγματοποιηθούν αύριο, από τις 9 το πρωί έως τις 5 το απόγευμα.

Σύμφωνα με ανακοίνωση της Διεύθυνσης Τροχαίας Θεσσαλονίκης, κατά την εκτέλεση των εργασιών: α) θα διακοπεί η κυκλοφορία όλων των οχημάτων στο τμήμα της Περιφερειακής Οδού από το ύψος της οδού Ωραιοκάστρου έως το ύψος της επιχείρησης με την επωνυμία «Πλαίσιο» β) αποδίδεται στη κυκλοφορία κατασκευασθείσα ανισόπεδη γέφυρα η οποία θα χρησιμοποιείται για τη κίνηση των οχημάτων στη Περιφερειακή Οδό Θεσσαλονίκης, στο ρεύμα πορείας προς ανατολικά και γ) αποδίδεται στη κυκλοφορία νέο ισόπεδο οδικό τμήμα το οποίο θα χρησιμοποιείται για τη κίνηση των οχημάτων στη Περιφερειακή Οδό, στο ρεύμα πορείας προς δυτικά.

Εξαιτίας των παραπάνω ενεργειών, θα απαγορευτούν η δεξιά στροφή των οχημάτων από την οδό Λαγκαδά (ρεύμα εξόδου) προς τη Περιφερειακή Οδό Θεσ/νίκης (ρεύμα προς ανατολικά), η αριστερή στροφή των οχημάτων από την οδό Λαγκαδά (ρεύμα εισόδου) προς τη Περιφερειακή Οδό Θεσ/νίκης (ρεύμα προς ανατολικά) καθώς και η στροφή των οχημάτων από την οδό Ωραιοκάστρου προς την Περιφερειακή Οδό στο ρεύμα πορείας προς ανατολικά.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 00:21