search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 17:03
MENU CLOSE

Στην διάθεση των πολιτικών αρχηγών τα απόρρητα έγγραφα για την Σαουδική Αραβία

30.11.2017 11:39
2398805.jpg

 

Στη διάθεση των πολιτικών αρχηγών θα είναι σήμερα τα απόρρητα έγγραφα του υπουργείου Εξωτερικών για την υπόθεση της Σαουδικής Αραβίας και στα οποία αναφέρθηκε ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας κατά την διάρκεια της συνεδρίασης την περασμένη Δευτέρα στην Ολομέλεια της Βουλής. 

Σε επιστολή του προς τον πρόεδρο της Βουλής Νίκο Βούτση ο αναπληρωτής υπουργός Εξωτερικών Γιώργος Κατρούγκαλος αναφέρει για τη δυνατότητα των αρχηγών των κοινοβουλευτικών ομάδων να έχουν πρόσβαση στα έγγραφα: 

«Μετά από συνεννόηση με τον υπουργό Εξωτερικών, σας γνωρίζω ότι τα απόρρητα έγγραφα διαβάθμισης του υπουργείου Εξωτερικών στα οποία αναφέρθηκε ο πρωθυπουργός κατά τη συζήτηση της επίκαιρης επερώτησης της ΝΔ στη συνεδρίαση της 27ης Νοεμβρίου, με τη μνεία ότι θα είναι στη διάθεση των επικεφαλής των Κοινοβουλευτικών Ομάδων, θα είναι διαθέσιμα στο γραφείο μου την Πέμπτη 30.11.2017 μεταξύ 18.00 και 20.00. Πρόσβαση σε αυτά μπορεί να έχουν και ειδικά εξουσιοδοτημένοι προς τούτο από τον οικείο αρχηγό, κοινοβουλευτικοί εκπρόσωποι. Παρακαλώ να γνωστοποιήσετε τη δυνατότητα αυτή στους επικεφαλής των Κοινοβουλευτικών Ομάδων». 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 17:03