search
ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 15:28
MENU CLOSE

Αυτός έριξε τον λογαριασμό του Τραμπ στο Twitter – «Νιώθω σαν τον Πάμπλο Eσκομπάρ» (Photos)

30.11.2017 12:37
Αυτός έριξε τον λογαριασμό του Τραμπ στο Twitter – «Νιώθω σαν τον Πάμπλο Eσκομπάρ» (Photos) - Media

 

Αποκαλύφθηκε η ταυτότητα του υπαλλήλου του Twitter, ο οποίος έριξε τον λογαριασμό του προέδρου του ΗΠΑ Ντόναλντ Τραμπ, προκαλώντας παγκόσμιο «πανηγύρι» στα social media παγκοσμίως.

Πρόκειται για τον Μπαχτιγιάρ Ντουσάκ, έναν Γερμανό τουρκικής καταγωγής, ο οποίος δούλευε στα κεντρικά του Twitter στο San Francisco.

Παρότι πολλοί τον επαίνεσαν ως τον άνθρωπο που έβαλε τέλος, έστω και για λίγο, στα ρατσιστικά ανόητα και επικίνδυνα tweets του Τραμπ, εκείνος υποστήριξε ότι η πράξη του δεν ήταν εσκεμμένη. «Δεν έκανα κανένα έγκλημα αλλά αισθάνομαι σαν τον Πάμπλο Εσκομπάρ».

Ο ίδιος δούλευε στο τμήμα της εξυπηρέτησης πελατών του twitter και έλαβε ένα μήνυμα από χρήστη που κατήγγειλε τον λογαριασμό του Τραμπ για εμπρηστικά και ρατσιστικά σχόλια. Από τις ενέργειες που έκανε, προέκυψε το κλείσιμο του λογαριασμού.

Τέλος αναφέρει ότι δεν του αρέσουν τα φώτα της δημοσιότητας, που έπεσαν πάνω του μετά το περιστατικό, προσθέτοντας ότι θέλει να ζήσει μια φυσιολογική ζωή.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 15:26