search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 00:18
MENU CLOSE

NΔ: «Ψευδο-έγγραφα» αυτά που κατέθεσε ο Καμμένος

30.11.2017 12:58
voridis_0.jpg

«Τα έγγραφα που κατέθεσε ο Πάνος Καμμένος είναι μη έγκυρα με νομικούς όρους» είπε ο βουλευτής της ΝΔ Μάκης Βορίδης κατά την διάρκεια της έκτακτης συνέντευξης τύπου. Στη ΝΔ πιστεύουν ότι η συμφωνία του Πάνου Καμμένου με την Σαουδική Αραβία, έχει να κάνει με «Καθαρό σκάνδαλο» και αυτό το στηρίζουν πάνω σε μία σειρά στοιχείων που παρουσιάστηκαν από τον αρμόδιο τομεάρχη Εσωτερικών Μάκη Βορίδη και τον τομεάρχη Δικαιοσύνης Νίκο Παναγιωτόπουλο. 

Συγκεκριμένα ο κ. Βορίδης ανέφερε πως στο έγγραφο που κατατέθηκε στη Βουλή και αφορά τον «τελικό χρήστη» (end user certificate), εμφανίζεται βεβαίωση υπογραφής από την Πρεσβεία της Ελλάδας, η οποία αφορά άλλο πρόσωπο από αυτό που υπογράφει το χαρτί. Επιπλέον ο βουλευτής της ΝΔ υποστήριξε πως το κείμενο του Μαΐου του 2016 που εμφανίζει τον Β. Παπαδόπουλο ως πληρεξούσιο δεν έχει αριθμό πρωτοκόλλου και διερωτήθηκε «ποιος το έφερε και σε ποιον το έδωσε;», προσθέτοντας πως όλα αυτά τα ερωτήματα χρίζουν έρευνας από ανακριτή. Ο κ. Βορίδης ανέφερε πως τα έγγραφα που κατατέθηκαν είναι «μη έγκυρα», με την νομική έννοια του όρου, χαρακτηρίζοντας τα «ψευδοέγγραφα» που πρέπει να ερευνήσει ο ανακριτής. 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 00:18