search
ΤΕΤΑΡΤΗ 17.04.2024 00:00
MENU CLOSE

Αρρωστημένο: Θέλησε να μοιάσει στη Τζολί, κατέληξε να θυμίζει ζόμπι… (Photos)

30.11.2017 13:59
Αρρωστημένο: Θέλησε να μοιάσει στη Τζολί, κατέληξε να θυμίζει ζόμπι... (Photos) - Media

 

Ο θαυμασμός μιας νεαρής κοπέλας για την Αντζελίνα Τζολί είχε δραματικά αποτελέσματα για την ίδια και το περιβάλλον της, καθώς το πάθος της για να μοιάσει στην πασίγνωστη σταρ την οδήγησε σε επεμβάσεις, το αποτέλεσμα των οποίων κρίνεται τουλάχιστον αποκρουστικό.

Συγκεκριμένα, η έφηβη Σαχάρ Ταμπάρ από το Ιράν υποβλήθηκε σε 50 πλαστικές επεμβάσεις προκειμένου να μοιάσει με την Αντζελίνα Τζολί, ωστόσο, η εμφάνισή της μοιάζει περισσότερο με μαριονέτα από τις εφιλατικές ταινίες του Τιμ Μπάρτον, όπως «Η Νεκρή Νύφη».

 

Μάλιστα, ο συνδυασμός των αποτελεσμάτων των εγχειρήσεων, ακραίας δίαιτας για να χάσει κιλά και των λευκών φακών επαφής, έχει οδηγήσει πολλούς γνωστούς της Σαχάρ να την αποκαλούν «ζόμπι»… και όχι εντελώς άδικα.

Το ακόμα πιο ανησυχητικό, πάντως, είναι ότι η ίδια δηλώνει ικανοποιημένη από το αποτέλεσμα, γεγονός που έχει οδηγήσει πολύ κόσμο στα social media να εκφράζει ανησυχία για την ψυχική ισορροπία της 19χρονης Ιρανής.

 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 16.04.2024 22:03