search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 19:45
MENU CLOSE

ΝΔ διαψεύδει Ανδρουλάκη: Οι ευρωβουλευτές μας ψήφισαν υπέρ του εμπάργκο

30.11.2017 16:54
Το ευρωπαϊκό κοινοβούλιο θέλει να απαγορεύσει τα νεοφασιστικά κόμματα - Media
 
«Οι ευρωβουλευτές της ΝΔ υπερψήφισαν το σύνολο του ψηφίσματος» για τη Σαουδική Αραβία», αναφέρουν πηγές από το γραφείο Τύπου της ΝΔ σχετικά με τη στάση των ευρωβουλευτών του κόμματος στην ψηφοφορία για την επιβολή εμπάργκο για την πώληση όπλων στη Σαουδική Αραβία.
 
«Επειδή πολλοί συνάδελφοι ρωτούν, διευκρινίζεται ότι στη σημερινή ηλεκτρονική ονομαστική ψηφοφορία της Ευρωβουλής όλοι οι ευρωβουλευτές της ΝΔ υπερψήφισαν το σύνολο του ψηφίσματος στο οποίο αναφέρεται δύο φορές η παραίνεση προς το Συμβούλιο να δρομολογήσει πρωτοβουλίες για να επιβληθεί εμπάργκο της πώλησης όπλων στη Σαουδική Αραβία», αναφέρουν συγκεκριμένα.
 
Υπενθυμίζεται ότι ο ευρωβουλευτής του ΠΑΣΟΚ Νίκος Ανδρουλάκης είχε υποστηρίξει ότι οι ευρωβουλευτές της ΝΔ είχαν καταψηφίσει το σχετικό εδάφιο του ψηφίσματος.
google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 19:40