search
ΤΡΙΤΗ 23.04.2024 14:45
MENU CLOSE

Απίστευτο: Δείτε τη μεταμόρφωση του γνωστού ηθοποιού (Photos)

30.11.2017 18:24
Αγνώριστος...: Συνέντευξη-καταστροφή του πάλαι ποτέ sex symbol του Χόλιγουντ (Photos) - Media

 

Μπορεί να σας φαίνεται απίστευτο, αλλά ο κύριος της φωτογραφίας με την, ας πούμε, εκκεντρική εμφάνιση πριν από όχι και πάρα πολλά χρόνια ήταν ένα από τα πιο δυνατά σύμβολα του σεξ στο χώρο της σόουμπιζ.

Για όσους δεν μπορείτε να τον αναγνωρίσετε, ο εν λόγω ηθοποιός δεν είναι άλλος από τον Μίκι Ρουρκ, το πρόσωπο του οποίου έχει παραμορφωθεί από τις πλαστικές επεμβάσεις στις οποίες έχει υποβληθεί.

Υπενθυμίζεται ότι ο Ρουρκ σε κάποια φάση είχε εγκαταλείψει την ηθοποιία και είχε επιχειρήσει να ασχοληθεί επαγγελματικά με το μποξ, με αποτέλεσμα το πρόσωπό του να υποστεί παραμορφώσεις από τις γροθιές.

Αυτή τη φορά, ο φωτογραφικός φακός τον “συνέλαβε” να περπατά στους δρόμους του Λος Άντζελες παρέα με τον φίλο του Τζιουζέπε Φράνκο, ο οποίος είναι κομμωτής.
Και όσοι δεν πιστεύουν ότι ο Ρουρκ ήταν κάποτε σύμβολο του σεξ, ορίστε και μια φωτογραφία από τα νιάτα του και το περίφημο «9 1/2 Εβδομάδες».
google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 23.04.2024 14:45