search
ΠΕΜΠΤΗ 18.04.2024 11:25
MENU CLOSE

Νίκος Παππάς: Στόχος μας η δίκαιη ψηφιακή ανάπτυξη

30.11.2017 21:41
Παππάς για Σαμαρά: Μάλλον θέλει να ρίξει και τον Κυριάκο... - Media

    

Διάλεξη στο Δημοκρίτειο Πανεπιστήμιο Θράκης έδωσε ο υπουργός Ψηφιακής Πολιτικής Νίκος Παππάς στην οποία μίλησε για τα nga (νέο Δίκτυο Πρόσβασης Νέας Γενιάς – New Generation Access) και την επίδραση τους στην ελληνική οικονομία.

Σύμφωνα με ανάρτηση του υπουργού στο twitter «οι νέες τεχνολογίες δεν είναι στο εργαστήριο αλλά έξω από αυτό. Έχουμε τον τρόπο, μας λείπει η ενημέρωση. Δικός μας στόχος η διάχυση των τεχνολογιών στην καθημερινή ζωή. Ο τρόπος με τον οποίο θα αναπτύξουμε τα νέα δίκτυα θα βάλει το αποτύπωμα για το τί κοινωνία θέλουμε καθώς βγαίνουμε από την κρίση. Στόχος μας η δίκαιη ψηφιακή ανάπτυξη», ανέφερε ο κ. Παππάς μιλώντας στους φοιτητές του Τμήματος Οικονομικής Επιστήμης του Δημοκρίτειου Πανεπιστημίου Θράκης, μετά από πρόσκληση του καθηγητή Δ Χιόνη.

Ο κ Παππάς είχε επίσης σύσκεψη με τον πρόεδρο του Περιφερειακού Γραφείου του Οικονομικού Επιμελητηρίου Ελλάδας στη Θράκη, Μενέλαο Μαλτέζο, και μέλη της διοίκησης, με την παρουσία του προέδρου του Οικονομικού Επιμελητηρίου Ελλάδας, Κωνσταντίνου Κόλλια. Στην συνάντηση συζητήθηκαν θέματα ψηφιακής οικονομίας και ευρυζωνικότητας.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 18.04.2024 11:23