search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 14:13
MENU CLOSE

Λαμία: Σοβαρό τροχαίο σε διασταύρωση καρμανιόλα (Photos)

01.12.2017 09:18
Λαμία: Σοβαρό τροχαίο σε διασταύρωση καρμανιόλα (Photos) - Media

Τρεις γυναίκες διακομίστηκαν σήμερα το πρωί στο Νοσοκομείο Λαμίας , μετά από τροχαίο ατύχημα στην επικίνδυνη διασταύρωση Αγράφων με Γιαννιτσιώτη, κοντά στο Χαλκιοπούλειο.

Σύμφωνα με το lamiareport.gr  ένα ασημί Citroen με επιβάτες δύο γυναίκες, παραβίασε το STOP στην κάθοδο διασταύρωσης και συγκρούστηκε με ένα μπλε Peugeot που οδηγούσε επίσης γυναίκα και διερχόταν κανονικά προς την πορεία. 

Η σύγκρουση ήταν τόσο σφοδρή που το πρώτο ΙΧ ντεραπάρισε. Ευτυχώς η επέμβαση τόσο της οδικής βοήθειας όσο και των διερχόμενων ήταν άμεση για τον απεγκλωβισμό των δύο γυναικών που βρίσκονταν εντός του Citroen, το οποίο είχε διαρροή και μύριζε καπνό!

Άμεση ήταν και η επέμβαση του ΕΚΑΒ για τη διακομιδή και των τριών γυναικών στο Νοσοκομείο, που ευτυχώς δεν τραυματίστηκαν σοβαρά.
Από τύχη σε μια ώρα με αυξημένη κυκλοφορία μαθητών δεν υπήρξε ανήλικος τραυματίας στο συγκεκριμένο τροχαίο.

Στην επόμενη φωτογραφία την οποία μας έστειλε αναγνώστης, μπορείτε να δείτε ότι την ώρα του τροχαίου στην κάθοδο της Γιαννιτσιώτη, υπήρχε παρκαρισμένο μεγάλο φορτηγό περιορίζοντας την ορατότητα του “στοπ”.

 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 14:12