search
ΣΑΒΒΑΤΟ 20.04.2024 05:39
MENU CLOSE

Χαμός στο Πρωινό για τη Σπυροπούλου: «Με χαλάει η σάχλα. Πίστεψα ότι έκανε στροφή στη ζωή της» (Video)

01.12.2017 10:40
Χαμός στο Πρωινό για τη Σπυροπούλου: «Με χαλάει η σάχλα. Πίστεψα ότι έκανε στροφή στη ζωή της» (Video) - Media

Μια φωτογραφία στα Instagram stories της Κωνσταντίνας Σπυροπούλου προκάλεσε χαμό στην εκπομπή της Φαίης Σκορδά με τον Άρη Καβατζίκη να της επιτίθεται για την επιλογή της να αναρτήσει το περιεχόμενο της διδασκαλίας της στο σχολείο της Αργυρούπολης όπου κάνει την πρακτική της.

«Αγάπη μου, οι καθηγητές δεν κάνουν social media. Επειδή βγήκε η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου στην τηλεόραση! Για εμένα η εκπαίδευση είναι κάτι ιερό, δεν ανεβάζεις στα social media τον Ξενόπουλο και τα σχόλια. Με χαλάει η σάχλα…Πίστεψα ότι έκανε στροφή στη ζωή της. Πίστεψα ότι τέλειωσε ένα κεφάλαιο, αλλά δεν με αφορά εμένα η ζωή της Κωνσταντίνας Σπυροπούλου. Εμένα με αφορά η σάχλα που βγαίνει προς τα έξω. Το να μπαίνει σε μια αίθουσα και να ανεβάζει το τι διδάσκει μέσα στην αίθουσα, παιδιά συγγνώμη αλλά υπάρχουν άνθρωποι που σπουδάζουν και μπαίνουν στις αίθουσες και περιμένουν να διοριστούν. Δεν μπορώ να βλέπω τέτοιες ανοησίες! Να μιλήσουμε σοβαρά. Άλλο η τηλεόραση και άλλο η εκπαίδευση στην Ελλάδα» είπε εμφανώς εκνευρισμένος.

 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 20.04.2024 03:33