search
ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 23:08
MENU CLOSE

Συγκλονίζει ο Γιώργος Γεωργίου: «Είχα πεθάνει – Είχα πίεση 0» (Video)

01.12.2017 12:02
Συγκλονίζει ο Γιώργος Γεωργίου: «Είχα πεθάνει - Είχα πίεση 0» (Video) - Media

 

 

Καλεσμένος στην εκπομπή της Ζήνας Κουτσελίνη ήταν το μεσημέρι της Παρασκευής ο Γιώργος Γεωργίου και μεταξύ άλλων, αναφέρθηκε σε ένα άκρως σοβαρό πρόβλημα που αντιμετώπισε με την υγεία του και λίγο έλειψε να του κοστίσει τη ζωή.

«Δεν ήταν έμφραγμα. Άρχισα να αισθάνομαι ότι δεν μπορώ να αναπνεύσω. Επιδεινωνόταν. Άρχισα να τρέχω με το αυτοκίνητο με 200, με αλάρμ, με κόρνες κτλ. Μπαίνω με τις μπάντες στο Γενικό Κρατικό Νίκαιας. Και εκεί πέφτω… Με βάλανε στο φορείο και με πήγανε στο καρδιολογικό. Με συνέφερε με μαλάξεις ο καρδιολόγος. Είχα πεθάνει. Πίεση μηδέν. Αν αργούσα λίγο ακόμα θα είχε πάθει ζημιά και ο εγκέφαλος γιατί δεν οξυγονωνόταν».

Η κόρη του βρήκε μέσα στο παντελόνι του κάτι χάπια που έπαιρνε για παθήσεις του και όταν συνήλθε εξήγησε και στους γιατρούς ότι τα είχε πάρει μαζί και τα είχε μπερδέψει. Τότε οι γιατροί του είπανε ότι ο συνδυασμός των χαπιών αυτών ευθυνόταν για την έντονη βραδυκαρδία που προκλήθηκε. 

 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 23:07