search
ΤΡΙΤΗ 16.04.2024 08:38
MENU CLOSE

Παρέμβαση της δικαιοσύνης για τα επεισόδια στο Ειρηνοδικείο

01.12.2017 13:43
Παρέμβαση της δικαιοσύνης για τα επεισόδια στο Ειρηνοδικείο - Media
 
Εισαγγελική έρευνα για τα επεισόδια στο Ειρηνοδικείο Αθηνών ξεκινά, μετά από εντολή που έδωσε ο προϊστάμενος της Εισαγγελίας Πρωτοδικών, Ηλίας Ζαγοραίος.
 
Ο κ. Ζαγοραίος παρήγγειλε σε εισαγγελικό λειτουργό τη διενέργεια προκαταρκτικής εξέτασης για τα επεισόδια που σημειώθηκαν την Τετάρτη 29 Νοεμβρίου, κατά την έναρξη της διαδικασίας πλειστηριασμών στο Ειρηνοδικείο Αθηνών, μεταξύ αστυνομικών και μελών οργανώσεων.
 
Η έρευνα θα στραφεί προς πάσα κατεύθυνση, καθώς ο εισαγγελέας θα αναζητήσει ενδεχόμενες παράνομες πράξεις και των αστυνομικών, αλλά και των διαμαρτυρόμενων για τους πλειστηριασμούς.
 
Υπό εισαγγελική διερεύνηση τίθενται, επίσης, όσα ισχυρίζεται στην αναφορά που κατέθεσε στην Εισαγγελία ο επικεφαλής της ΛΑΕ, Παναγιώτης Λαφαζάνης.
 
Στην αναφορά της ΛΑΕ, που στρέφεται κατά των αρμόδιων υπουργών και των επικεφαλής της αστυνομίας, επισημαίνεται ότι λόγω της εκτεταμένης χρήσης χημικών και βίας από τους αστυνομικούς τέθηκε σε κίνδυνο η σωματική ακεραιότητα των διαδηλωτών.
google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 16.04.2024 08:24