16/01/2019 07:30:04

Απίστευτο περιστατικό στο λύκειο Αγρινίου: Εγκλωβίστηκαν μαθητές και καθηγήτρια (Photos-Video)

Απίστευτο περιστατικό στο λύκειο Αγρινίου: Εγκλωβίστηκαν μαθητές και καθηγήτρια (Photos-Video) - Media

 

Ένα απίστευτο περιστατικό σημειώθηκε στο 2ο Λύκειο Αγρινίου στο τέλος των σχολικών μαθητών, αφού εγκλωβίστηκαν για 30 λεπτά περίπου μέσα στην αίθουσα διδασκαλίας και στήθηκε επιχείρηση για τον απεγκλωβισμό τους …

Σύμφωνα με μαρτυρίες με το χτύπημα του τελευταίου κουδουνιού και ενώ μαθητές και καθηγήτρια ξεκίνησαν να προετοιμάζονται για την αποχώρηση διαπίστωσαν πως η πόρτα δεν άνοιγε. Προσπαθούσαν για αρκετά λεπτά μήπως και καταφέρουν να την ανοίξουν αλλά μάταιος κόπος.Η κλειδαριά της πόρτας είχε χαλάσει και οι όποιες προσπάθειες έπεφταν στο κενό...

Εν τω μεταξύ στο 10-15λεπτο των προσπαθειών το σχολείο είχε σχεδόν αδειάσει και η έντονη βροχόπτωση εμπόδιζαν η κλήση σε βοήθεια των μαθητών να ακουστεί, σε όσους είχαν απομείνει στο κτίριο, ενώ τα παράθυρα είχαν κάγκελα.Τελικά κάποιοι γονείς που περίμεναν τα παιδιά τους ανησύχησαν μπήκαν εντός του σχολικού συγκροτήματος και στην αναζήτηση διαπίστωσαν τον εγκλωβισμό τους.

Προσπάθησαν και οι ίδιοι οι γονείς μήπως την ανοίξουν όμως η πόρτα είχε φρακάρει, πιθανότατα και εξαιτίας παλαιότητας και κλήθηκε η Πυροσβεστική Υπηρεσία Αγρινίου, η οποία απεγκλώβισε τους μαθητές και την καθηγήτρια.

Πηγή: agriniosite.gr

ΣΧΟΛΙΑ

Το "Π" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.