search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 14:40
MENU CLOSE

Αποχώρηση-βόμβα από τον ΣΚΑΪ

01.12.2017 18:05
Απόλυτη ανατροπή: Εκτός ΣΚΑΪ ο γνωστός σεφ (Photo) - Media
 
Σαν «κεραυνός εν αιθρία» έπεσε η πληροφορία ότι από τον τηλεοπτικό σταθμό ΣΚΑΪ, και μάλιστα μετά από μια επιτυχημένη σεζόν η οποία ανέβασε θεαματικά τις τηλεθεάσεις του σταθμού αποχωρεί ένα στέλεχος που θεωρήθηκε ότι συνέβαλε σημαντικά σε αυτή την ανοδική πορεία.
 
Ο λόγος για τη διευθύντρια προγράμματος του ΣΚΑΪ, Άλκηστη Μαραγουδάκη, η οποία σύμφωνα με πληροφορίες που επικαλείται το newsit.gr, αποχώρησε από το στελεχιακό δυναμικό του σταθμού.

Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι πρόκειται για αποχώρηση που κανείς δεν περίμενε στη διοίκηση του σταθμού θεωρώντας ότι η διευθύντρια προγράμματος θα συνεχίσει να είναι στην «ηγετική πυραμίδα» του ΣΚΑΪ.

Ωστόσο, οι πληροφορίες αναφέρουν ότι η ίδια η κ. Μαραγκουδάκη υπέβαλε ξαφνικά την Παρασκευή την παραίτησή της στη διευθύνουσα σύμβουλο του σταθμού Εύη Κουτσαφτάκη δηλώνοντας πως «ο κύκλος στον ΣΚΑΪ έκλεισε…».

Μάλιστα, μετά από μακρά συζήτηση φαίνεται ότι η αποχώρηση έγινε δεκτή και είναι οριστική, ενώ αναμένεται και σχετική ανακοίνωση από το σταθμό.

(πληροφορίες: newsit.gr)

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 14:40