search
ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 17:52
MENU CLOSE

Κρήτη: Βγήκαν τα μαχαίρια έπειτα από τροχαίο – Στο νοσοκομείο για τους …καθρέφτες

02.12.2017 08:48
Φρίκη: Μάνα μαχαίρωσε μέχρι θανάτου το 5 ημερών μωρό της - Media

 

Μια παρεξήγηση μετά από τρακάρισμα και τη φθορά στους καθρέφτες δυο αυτοκινήτων, τα ξημερώματα στο Μασταμπά, έφερε άγρια συμπλοκή με αποτέλεσμα να μαχαιρωθούν δυο άτομα και να μεταφερθούν στο νοσοκομείο!

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, δυο αυτοκίνητα στα οποία επέβαιναν μια παρέα Ελλήνων στο ένα και μια παρέα Αλβανών στο άλλο, «κουτελωσαν» σε κεντρικό δρόμο του Μασταμπά, χωρίς πάντως σοβαρές ζημιές στα αυτοκίνητα. καθώς προκλήθηκαν κάποιες φθορές στους καθρέπτες.

Ωστόσο τα αίματα “άναψαν” οι δυο παρέες πέρασαν γρήγορα από τη λογομαχία στον ξυλοδαρμό κι εκεί, όπως φαίνεται, βγήκαν τα μαχαίρια και ένας από τους Αλβανούς μαχαίρωσε δύο νεαρούς – έναν 25χρονο κι έναν 24χονο – στο λαιμό και την κοιλιά και εξαφανίστηκαν.

Οι δυο νεαροί μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο, χωρίς πάντως να κινδυνεύουν, ενώ η αστυνομία αναζητά την παρέα των Αλβανών που ενεπλάκη στο αιματηρό επεισόδιο.

Πηγή: cretalive.gr

 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 17:52