search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 00:16
MENU CLOSE

Στη δίνη σεξουαλικού σκανδάλου και ο Τζέφρι Ρας – Παραιτήθηκε από την Ακαδημία Κινηματογράφου

02.12.2017 11:15
Μητσοτάκης από τη Βιέννη: Η Τουρκία έχει καθήκον να συγκρατεί τις ροές - Κουρτς: Σας ευχαριστούμε που φυλάτε τα σύνορα της Ε.Ε. - Media

 

Ο Οσκαρικός ηθοποιός ανακοίνωσε ότι παραιτείται από την Αυστραλέζικη Ακαδημία Κινηματογράφου, όπου είχε τη θέση του προέδρου, λίγες μέρες αφότου έγινε γνωστό ότι μια γυναίκα ηθοποιός έγραψε επιστολή  προς την Ακαδημία, όπου κατηγορούσε τον Ρας για ανάρμοστη συμπεριφορά.

Παρότι δεν έχει γίνει γνωστή η ταυτότητα της καταγγέλουσας ή πότε είχε συνεργαστεί με τον 66χρονο ηθοποιό, τα αυστραλέζικα μέσα πιθανολογούν ότι πρόκειται για ηθοποιό που συνεργάστηκε μαζί του στο θέατρο, στην παράσταση «Βασιλιάς Λιρ» που έλαβε χώρα σε θέατρο του Σίδνεϋ τη σεζόν 2015-2016.

Η Ακαδημία Κινηματογράφου της Αυστραλίας εξέδωσε ανακοίνωση όπου ευχαριστεί τον Τζέφρι Ρας για τη συνεργασία και σέβεται την απόφασή του να παραιτηθεί.

Ο ίδιος ο ηθοποιός, ο οποίος έχει κερδίσει ένα Όσκαρ και έχει προταθεί άλλες τρεις φορές για το ίδιο βραβείο, με δήλωσή του στο κανάλι ABC, υπογράμμισε ότι η θεατρική εταιρία του Σίδνεϋ δεν του αποκάλυψε λεπτομέρειες για την καταγγελία που τον αφορά ενώ ο δικηγόρος του επιμένει ότι επιχειρήθηκε να καταστραφεί η υπόληψη του πελάτη του, αδικαιολόγητα και χωρίς αποδείξεις.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 00:10