search
ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 18:14
MENU CLOSE

Bullying καθηγήτριας σε μαθήτρια που ζει στο «Χαμόγελο του παιδιού» – Σε κατάληψη το σχολείο

02.12.2017 12:16
Ιράν-κατάρριψη Boeing: Τα 10 δευτερόλεπτα που καθόρισαν τη μοίρα 176 ανθρώπων (Video) - Media

 

Ένα σοβαρό περιστατικό σημειώθηκε στο 2ο Γυμνάσιο Καλαμαριάς στη Θεσσαλονίκη, όπου σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας Espresso, μια καθηγήτρια προσέβαλε μια μαθήτρια 14 ετών επειδή ζει σε σπίτι του «Χαμόγελου του παιδιού».

Όπως αναφέρεται στο δημοσίευμα της εφημερίδας, η 14χρονη κατά τη διάρκεια του μαθήματος ψιθύρισε στη διπλανή της. Τότε η φιλόλογος την πλησίασε, στάθηκε από πάνω της και της είπε με ειρωνικό και ταυτόχρονα υποτιμητικό ύφος. «Εσείς στο Χαμόγελο του Παιδιού δεν μιλάτε. Μη νομίζεις ότι μπορείς να μιλάς μέσα στην τάξη».

Η 14χρονη ξέσπασε σε κλάματα μέσα στην τάξη. Πολλοί από τους υπόλοιπους μαθητές αποφάσισαν να αντιδράσουν. Αφού κατήγγειλαν στη διευθύντρια το περιστατικό, αποφάσισαν να προχωρήσουν σε κατάληψη.

Μιλώντας στην εφημερίδα ο πρόεδρος του Χαμόγελου του Παιδιού, Κώστας Γιαννόπουλος, επιβεβαίωσε το περιστατικό. «Δυστυχώς είναι μία από τις πολλές περιπτώσεις που συμβαίνουν. Υπάρχουν κάποιοι εκπαιδευτικοί που ξεχωρίζουν κάποια παιδιά, τα υποβιβάζουν και τα προσβάλουν. Στην περίπτωση αυτή με δική μας παρέμβαση, το θέμα το χειρίστηκε καλά η διευθύντρια του σχολείου και η καθηγήτρια ζήτησε συγγνώμη από τη μικρή». Εξέφρασε τη χαρά του που οι συμμαθητές της 14χρονης στάθηκαν στο πλευρό της. «Αν και είναι τιμή όσων παιδιών μεγαλώνουν στο Χαμόγελο, δεν είναι ωραίο να τα στιγματίζεις. Δυστυχώς κάποιοι άνθρωποι είναι ακατάλληλοι για εκπαιδευτικοί», ανέφερε.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 18:14