search
ΠΕΜΠΤΗ 18.04.2024 15:02
MENU CLOSE

Συγκέντρωση διαμαρτυρίας πρώην μετόχων του ΟΑΣΘ στο Λευκό Πύργο (Photos)

02.12.2017 12:25
«Βόμβα» Παναγιωτάκη: «Θα φανεί μέσα στις επόμενες ημέρες» αν θα έχουμε αυξήσεις στο ρεύμα! (Video) - Media

 

Συγκέντρωση διαμαρτυρίας πραγματοποιούν αυτή την ώρα μπροστά στο Λευκό Πύργο πρώην μέτοχοι του ΟΑΣΘ.

Οι διαδηλωτές διαμαρτύρονται για την κρατικοποίηση του Οργανισμού, την οποία χαρακτηρίζουν “βίαιη”, ενώ σύμφωνα με τους ίδιους οι μετοχές τους κατασχέθηκαν χωρίς να λάβουν αποζημίωση.

Οι πρώην μέτοχοι τονίζουν ότι οι συγκοινωνίες της πόλης έχουν χειροτερέψει, υπάρχουν χαλασμένα λεωφορεία, μεγάλες καθυστερήσεις στα δρομολόγια και συνωστισμός εντός των λεωφορείων.

Ο εκπρόσωπος του συντονιστικού μετόχων των 393 που προσέφυγαν στο συμβούλιο της Επικρατείας κατα της κρατικοποίησης του ΟΑΣΘ, Ανέστης Πολυχρονίδης εξαπέλυσε επίθεση κατά του προέδρου του ΟΑΣΘ, Στέλιου Παππά.

«Από τον κύριο Παππά δεν έχουμε τίποτα να ζητήσουμε. Τον κ. Παππά παρακαλούμε να ασχοληθεί με τις συγκοινωνίες της Θεσσαλονίκης γιατί έχουν χειροτερέψει στο μέγιστο. Αυτό οφείλεται στο ότι δεν γνώριζαν το αντικείμενο και δεν ασχολούνται με το αντικείμενο» ανέφερε.

«Οι μέτοχοι είναι πάνω από 2.000 οικογένειες. Θέλουμε να δει ο κόσμος ποιοι είναι μέτοχοι, συνταξιούχοι, ΑΜΕΑ, άνεργοι. Είναι πολλοί οι μέτοχοι που το μοναδικό τους εισόδημα ήταν η μετοχή στον ΟΑΣΘ», πρόσθεσε.

Όπως επισημαίνουν, οι περισσότεροι από τους μετόχους είναι απλήρωτοι εδώ και ένα χρόνο.

Πηγή: thestival.gr

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 18.04.2024 15:01