search
ΤΕΤΑΡΤΗ 24.04.2024 03:38
MENU CLOSE

Βρούτσης: Χωρίς επικούριση, για πρώτη φορά, 16.500 δικαιούχοι της ΕΤΕ

02.12.2017 13:21
Βρούτσης: Έκτακτη ενίσχυση σε 105.818 συνταξιούχους - Media

 

Σφοδρή επίθεση εξαπέλυσε στον ΣΥΡΙΖΑ ο Γιάννης Βρούτσης με αφορμή τα της επικούρισης σε 16.500 οικογένειες συνταξιούχων της Εθνικής Τράπεζας, τα οποία «για πρώτη φορά δεν καταβλήθηκαν».

Ο τομεάρχης Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης & Κοινωνικής Αλληλεγγύης της Νέας Δημοκρατίας, ανέφερε στο σχόλιό του:

“Για πρώτη φορά, δεν καταβλήθηκαν – όπως θα έπρεπε – τα ποσά της επικούρισης σε 16.500 οικογένειες συνταξιούχων της Εθνικής Τράπεζας.
 
Η δυσμενής αυτή εξέλιξη οδηγεί σε απόγνωση τους συνταξιούχους και τους εργαζόμενους της Εθνικής Τράπεζας, οι οποίοι – για πρώτη φορά – χάνουν ένα σημαντικό τμήμα του εισοδήματός τους.
 
Στο γεγονός αυτό, έρχεται να προστεθεί και η άκρως υποκριτική στάση της Κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ, η οποία νίπτει τας χείρας της και επιρρίπτει την ευθύνη στην Τράπεζα.
 
Ακόμη μια κατηγορία συνταξιούχων της χώρας μας, βιώνει στο πετσί της την εξαπάτηση και το ανάλγητο πρόσωπο του ΣΥΡΙΖΑ, που άλλα υπόσχονταν προεκλογικά προκειμένου να υφαρπάξει την ψήφο τους και άλλα κάνει πράξη μετεκλογικά!”.

 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΕΤΑΡΤΗ 24.04.2024 02:15