search
ΠΕΜΠΤΗ 18.04.2024 10:23
MENU CLOSE

Μαλέλης: Η Ελένη Μενεγάκη δεν είναι πια το κορίτσι της διπλανής πόρτας

02.12.2017 13:54
Μαλέλης «καρφώνει» Μπακογιάννη για τον «Μεγάλο Περίπατο»: «Με τα εκατομμύρια των πολιτών τι θα γίνει;» - Media

 

Για την Ελένη Μενεγάκη, τον Γιώργο Λιάγκα και τη Φαίη Σκορδά μίλησε, μεταξύ άλλων, ο Σταμάτης Μαλέλης, στην εκπομπή «Αποκαλυπτικά».

Ο σύμβουλος ενημέρωσης του ΣΚΑΙ μίλησε για τα «καλά πρόσωπα» που υπάρχουν στην τηλεόραση και απάντησε σε όλους όσους σνομπάρουν την ψυχαγωγία. 

Χαρακτήρισε μάλιστα τον Γιώργο Λιάγκα ως ένα από τα μεγαλύτερα ταλέντα της ελληνικής τηλεόρασης. «Είναι ένας άνθρωπος που αν τον βάλεις σε ένα στούντιο να πει ειδήσεις θα το κάνει καταπληκτικά και αν τον βάλεις μετά να πάρει συνέντευξη από την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου θα το κάνει επίσης καταπληκτικά», είπε.

Σχολιάζοντας τα νούμερα τηλεθέασης της Ελένης Μενεγάκη σημείωσε: «Η Ελένη Μενεγάκη κάνει προσπάθειες, το παλεύει. Οι νέοι δεν θέλουν τόσο πολύ πια να δουν την Ελένη Μενεγάκη και αυτό είναι δύσκολο και να το παραδεχτεί στη ζωή της. Ήταν το κορίτσι της διπλανής πόρτας, δεν νομίζω ότι είναι πια. Δεν είναι μόνο το θέμα της ηλικίας. Όταν έχει αποκαλυφθεί μια χλιδάτη ζωή, η γυναίκα της διπλανής πόρτας κάνει μια χλιδάτη ζωή; Έχει το σπίτι που έχει η Μενεγάκη; Έχει τον τρόπο να ζήσει όπως η Μενεγάκη; Όλα αυτά έχουν παίξει τον ρόλο τους».

«Δεν έχει βγει η καινούρια Ελένη Μενεγάκη. Η Φαίη Σκορδά είναι πολύ καλή, δεν μου άρεσε το πάνελ της. Δεν είδα ίντριγκα, δεν έχει κάτι να περιμένει ο άλλος να γίνει. Παρά την προσπάθειά της να στήσει μια ωραία εκπομπή, βλέπω να έχει αδυναμίες. Η Φαίη είναι ταλέντο, μπορεί να εξελιχθεί σε Μενεγάκη, αλλά θέλει προσοχή στα επόμενα βήματά της», είπε για την παρουσιάστρια της πρωινής εκπομπής του ΑΝΤ1.

 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 18.04.2024 10:23