search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 16:55
MENU CLOSE

Αρνί – τάμα προκάλεσε παρέμβαση εισαγγελέα χάρη σε φιλόζωους (Video)

02.12.2017 14:12
Ο Μακρόν ζητά να κηρυχθεί η γαλλική μπαγκέτα πολιτιστικός θησαυρός της Unesco! - Media

 

Ένα δεμένο αρνάκι μπροστά από τον ιερό ναό του Αγίου Ανδρέα προκάλεσε μηνήσεις και παρέμβαση εισαγγελέα, μετά την κινητοποίηση μέλους φιλοζωικής οργάνωσης. Το τετράποδο, που σύμφωνα με πληροφορίες από τον ιερό ναό προσφέρθηκε ως τάμα, εκτιμήθηκε πως έτυχε βασανισμού, επειδή δέθηκε στο προαύλιο του Αγ. Ανδρέα την ημέρα της εορτής του πολιούχου της Πάτρας.

Η τοπική εκκλησία κάνει λόγο για υπερβολική αντίδραση της φιλόζωης υποστηρίζοντας ότι το τετράποδο έτυχε καλής μεταχείρισης και ότι πλέον βρίσκεται προστατευμένο σε φάρμα ζώων.

Ωστόσο, μια γυναίκα που πήγε στον Ιερό Ναό για να προσκυνήσει την ημέρα εορτής του πολιούχου της Πάτρας και διαπίστωσε πως το αρνάκι ήταν δεμένο στα κάγκελα δίπλα στην εκκλησία υπέβαλε μήνυση σε βάρος του εφημέριου του Ιερού Ναού Αγίου Ανδρέα, πατέρα Σπυρίδωνα.

Τόσο ο εφημέριος του ιερού ναού, όσο και ο προϊστάμενος του ιερού ναού του Αγίου Ανδρέου, πρωτοπρεσβύτερος π. Νικόλαος Σκιαδαρέσης εξέφρασαν την απορία τους για τον υπερβάλλοντα ζήλο που επιδείχθηκε από το μέλος της φιλοζωικής οργάνωσης καθώς ισχυρίζονται ότι από την πρώτη στιγμή το τετράποδο έτυχε της καλύτερης δυνατής αντιμετώπισης…

Πηγή: thebest.gr

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 16:55