search
ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 18:05
MENU CLOSE

Καταγγελία Γιαννόπουλου: Κατασχέθηκαν προκαταβολικά χρήματα από την εφορία για το «Χαμόγελο του Παιδιού»

02.12.2017 14:28
«Χαμόγελο του Παιδιού»: Σοκάρουν οι αριθμοί για την κακοποίηση παιδιών το 2020 - Media

 

Χρήματα που προορίζονταν για τη λειτουργία του Σπιτιού του «Χαμόγελου του Παιδιού» στην Καβάλα, κατασχέθηκαν προκαταβολικά από την εφορία, όπως κατήγγειλε ο Κώστας Γιαννόπουλος, μιλώντας στον Realfm 97,8. 

Όπως είπε ο πρόεδρος του οργανισμού το Χαμόγελο του Παιδιού πρέπει να πληρώσει τέλη κυκλοφορίας ύψους 25.000 ευρώ για 100 οχήματα που οργώνουν την Ελλάδα. Το κόστος θα καλυφθεί τελικά από την Κλέλια Χατζηιωάννου, ωστόσο, τόνισε ο κ. Γιαννόπουλος, «τα χρήματα αυτά μας τα στέρησαν από κάποια άλλα πράγμα, να πάνε σε χιλιάδες παιδιά που καλύπτουμε τις ανάγκες τους».

Σύμφωνα με τον κ. Γιαννόπουλο, οι φόροι από τα παζάρια του Χαμόγελου φέτος θα φτάσουν τα 100.000 ευρώ. «Το φοβερό είναι ότι μας τα κατέσχεσαν προληπτικά, χωρίς να τα χρωστάμε, πριν από 2-3 μήνες από ένα πρόγραμμα που έχουμε από την Ε.Ε. και μας είχαν στείλει τα χρήματα για να καλύψουμε τις ανάγκες του σπιτιού στην Καβάλα», είπε, εξηγώντας πως ουσιαστικά η χρηματοδότηση συμψηφίστηκε προκαταβολικά με μελλοντικές, κι όχι ληξιπρόθεσμες οφειλές του Χαμόγελου Παιδιού.

Πηγή: enikos.gr

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 18:05