search
ΠΕΜΠΤΗ 18.04.2024 20:28
MENU CLOSE

Αργεντινή: Νέα ευρήματα δίνουν ελπίδες για το υποβρύχιο που εξαφανίστηκε πριν 17 μέρες

02.12.2017 15:27
Καβάλα: Και δεύτερος ψαράς νεκρός μέσα σε τρεις μέρες - Media

 

Κι ενώ οι ελπίδες για τον εντοπισμό του υποβρυχίου «San Juan» είχαν λιγοστέψει, τα συνεργεία ανέσυραν τέσσερα μεταλλικά αντικείμενα, τα οποία είναι πολύ πιθανό να προέρχονται από το σκάφος με 44 μέλη πλήρωμα το οποίο σταμάτησε να εκπέμπει σήμα πριν από 17 ημέρες

Μετά τα νέα ευρήματα που εντοπίστηκαν την Πέμπτη, οι Αρχές της Αργεντινής ανακοίνωσαν την παράταση των επιχειρήσεων, θεωρώντας ότι οφείλουν να καταβάλλουν κάθε προσπάθεια, ώστε να αποδώσουν φόρο τιμής στους χαμένους ναυτικούς και τις οικογένειές τους.

«Εντοπίσαμε έξι αντικείμενα. Τα δύο ήταν απορρίφθηκαν, καθώς δεν αφορούσαν το υποβρύχιο. Τα άλλα τέσσερα όμως είναι πιθανό να ανήκουν στο υποβρύχιο. Εξετάζονται και το επόμενο διάστημα θα είμαστε σε θέση να επιβεβαιώσουμε ή όχι αν προέρχονται από το San Juan», δήλωσε ο εκπρόσωπος του ναυτικού την Παρασκευή.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 18.04.2024 20:28