search
ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 12:13
MENU CLOSE

Το άκομψο άδειασμα του Νίκου Παππά στη Σπυροπούλου: Μια ξανθιά το παίζει γκ@@ενα μου, θου Κύριε…

02.12.2017 15:45
Το άκομψο άδειασμα του Νίκου Παππά στη Σπυροπούλου: Μια ξανθιά το παίζει γκ@@ενα μου, θου Κύριε… - Media

 

Τα κοινά ενσταντανέ του μπασκετμπολίστα του Παναθηναϊκού, Νίκου Παππά και της παρουσιάστριας Κωνσταντίνας Σπυροπούλου από νυχτερινό κέντρο διασκέδασης, είχαν φουντώσει τις φήμες περί νέου ειδυλλίου, κάτι που φαίνεται να ενόχλησε τον μπασκετμπολίστα.

Το βράδυ της Παρασκευής, μετά τέλος του αγώνα Παναθηναϊκός – Μάλαγα, ο μπασκετμπολίστας έκανε μια ανάρτηση στο Instagram, θέλοντας να συγχαρεί τους συμπαίκτες του.

Συγκεκριμένα, δημοσίευσε στον προσωπικό του λογαριασμό ένα σκίτσο του, σχολιάζοντας στη λεζάντα που το συνόδευε: “Η καθιερωμενη…7-3 και συνεχιζουμε..μπραβο σε όλους…”.

Ωστόσο, χρησιμοποιώντας το hashtags “#και_μεσα_σε_ολα_υπαρχει_μια_ξανθια_που_το_παιζει_γκομενα_μου_θου_κυριε”, ο ίδιος έδωσε την δική του απάντηση στις φήμες ότι είναι ζευγάρι με την παρουσιάστρια.

Λίγα λεπτά αργότερα, ο Νίκος φαίνεται πως το μετάνιωσε κι έτσι διόρθωσε το σχόλιό του, αφαιρώντας το επίμαχο hashtag.

Πηγή: fthis.gr

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 12:13