search
ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 16:18
MENU CLOSE

Παναθηναϊκός: Πληρώνονται και υπογράφουν μέσα στην εβδομάδα

02.12.2017 15:42
Παναθηναϊκός: Πληρώνονται και υπογράφουν μέσα στην εβδομάδα - Media

 

Την Πέμπτη η διοίκηση του Παναθηναϊκού ενημέρωσε τους ποδοσφαιριστές για το πλάνο αποπληρωμής της δόσης του Οκτωβρίου(40% από τα χρήματα του Αλαφούζου και την προείσπραξη εσόδων και τα υπόλοιπα ως γκαραντι από την δεύτερη δόση της Αλ Αιν για τον Μαρκους Μπεργκ τον Γενάρη), επιβεβαιώνοντας πλήρως το ρεπορτάζ του gazzetta.gr για έναντι πληρωμές της δόσης.

Έτσι λοιπόν την Δευτερα (το αργότερο την Τρίτη) οι παίκτες θα δουν χρήματα στους λογαριασμούς τους και μέσα στην εβδομάδα θα υπογράψουν τον διακανονισμό για να είναι κατοχυρωμένοι τόσο εκείνοι όσο και το κλαμπ.

Η πρόταση της ΠΑΕ βρήκε σύμφωνους την συντριπτική πλειοψηφία των παικτών που είναι έτοιμοι να βάλουν “πλατη” εκτιμώντας τον σύλλογο και την προσπάθεια που γίνεται από όσους έμειναν πίσω μετά το… ναυάγιο του Γιάννη Αλαφούζου.

Από κει και πέρα, το νέο θέμα ακούει στην δόση Δεκεμβρίου. Σε αυτή την περίπτωση η ΠΑΕ έχει περιθώρια ελιγμού, καθώς θα θεωρεί ληξιπρόθεσμη στην αρχή Φλεβάρη. Κάτι που σημαίνει ότι θα υπάρχει ο Ιανουάριος για να βρεθεί ρευστο.

 

Πηγή: gazzetta.gr

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 16:18