search
ΤΕΤΑΡΤΗ 24.04.2024 22:13
MENU CLOSE

Δελτία των 8: Ολική ανατροπή στην τηλεθέαση την πρώτη μέρα του Δεκέμβρη

02.12.2017 15:44
Δελτία Ειδήσεων: Ανατροπές στην τηλεθέαση μετά την αλλαγή ώρας - Media

 

Πλήρης ήταν η ανατροπή στη σειρά κατάταξης των κεντρικών δελτίων ειδήσεων, που μεταδίδονται στη ζώνη των 8, χθες 1η Δεκεμβρίου.

Ο ΣKAI, που είχε βρεθεί στην πρώτη θέση τη Δευτέρα, την Τρίτη και την Τετάρτη, και στη δεύτερη την Πέμπτη, χθες υποχώρησε στην τρίτη.

Ο Αντέννα διατήρησε την πρωτιά, που είχε κερδίσει από την Πέμπτη, ενώ το Star ανέβηκε στη δεύτερη θέση από την τρίτη που βρισκόταν όλες τις προηγούμενες μέρες.

Ο Αντέννα, με τον Νίκο Χατζηνικολάου στην παρουσίαση, ξεκίνησε με την απόπειρα τρομοκρατικής επίθεσης στη Γερμανία, συνέχισε με την επίσκεψη Ερντογάν στην Ελλάδα, το μπαράζ τουρκικών παραβιάσεων στο Αιγαίο, τις κατηγορίες για μίζες που φέρεται να πήραν συγγενικά πρόσωπα του Τούρκου προέδρου -και ολοκλήρωσε το τουρκικό «πακέτο» με ρεπορτάζ για το πιθανό  χτύπημα που  ετοίμαζαν οι συλληφθέντες Κούρδοι στην Αθήνα. Το επόμενο θέμα αφορούσε στην εξαιρετικά ακριβή του ρεύματος στην Ελλάδα, σε συνδυασμό με την πρόβλεψη για εισβολή σιβηρικού ψύχους στην Ευρώπη.

Το δελτίο συγκέντρωσε 17,2,%.

Το Star, με παρουσιάστρια τη Μάρα Ζαχαρέα, ξεκίνησε με το επερχόμενο κύμα κακοκαιρίας και τις πλημμύρες που είχαν ήδη εκδηλωθεί στην Κέρκυρα, συνέχισε με την υπόθεση της 19χρονης που έχει συλληφθεί στον Χονγκ Κονγκ (είχε τηλεφωνική συνέντευξη με τον ιερέα που της συμπαραστέκεται), μετά με ρεπορτάζ για φοιτήτρια που αυτοκτόνησε πέρυσι στη Θεσσαλονίκη (είχε μαρτυρία της μητέρας της ότι την εκβίαζαν με ροζ βίντεο) και στη συνέχεια με την εισαγγελική διαταγή για δεύτερη νεκροψία στον φοιτητή, που βρέθηκε νεκρός στην Κάλυμνο.

Το δελτίο προσέλκυσε το ενδιαφέρον του 15,5% την τηλεθεατών.

Ο Σκάι με τη Σία Κοσιώνη άρχισε με το ταξίδι Ερντογάν στην Ελλάδα στις 7 και 8 Δεκεμβρίου, συνέχιζε με ρεπορτάζ για την επίθεση που ετοίμαζαν οι Κούρδοι στην Αθήνα, μετά πέρασε στο πακέτο-βόμβα σε χριστουγεννιάτικη αγορά της Γερμανίας και στις αντιδράσεις για τους πλειστηριασμούς εντός και εκτός Σύριζα.

Η επίδοσή του ήταν 14,9%.

*Τα στοιχεία αφορούν στο 45λεπτο 20.00 – 20.45.

Πηγή: aixmi.gr

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΕΤΑΡΤΗ 24.04.2024 22:12