search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 04:49
MENU CLOSE

Νέες αποκαλύψεις για την 22χρονη φοιτήτρια που έπεσε από τον 9ο όροφο των φοιτητικών εστιών του ΑΠΘ (Video)

02.12.2017 18:54
Νέες αποκαλύψεις για την 22χρονη φοιτήτρια που έπεσε από τον 9ο όροφο των φοιτητικών εστιών του ΑΠΘ (Video) - Media

 

Η φοιτήτρια του Βιολογικού Τμήματος το ΑΠΘ έδωσε τέλος στη ζωή της πηδώντας στο κενό από τον 9ο όροφο των φοιτητικών εστιών του Αριστοτέλειου Πανεπιστημίου, πριν από ένα χρόνο. Σήμερα, όμως, η μητέρα της συνεχίζει να αναζητά την αλήθεια λέγοντας πως η κόρη της οδηγήθηκε στην αυτοκτονία επειδή

την εκβίαζαν.Μιλώντας στην Τατιάνα Στεφανίδου και την εκπομπή Tatiana Live , η μητέρα της 22χρονης αποκαλύπτει πως η κόρη της έπεσε θύμα εκβιασμού: “Εκβίαζαν την κόρη μου ότι θα δημοσιοποιήσουν προσωπικές φωτογραφίες και την ώθησαν στην αυτοκτονία”. Όπως αναφέρει η μητέρα της, κάποιοι είχαν στα χέρια τους φωτογραφίες και video ερωτικού περιεχομένου της κόρης της και τα είχαν διαρρεύσει στο διαδίκτυο.

“Την εκβίαζαν. Δεν ήταν μόνο οι φωτογραφίες. Η Γαλίνη ήταν μπλεγμένη σε κύκλωμα και την εκβίαζαν να κάνει πράγματα παρά τη θέλησή της”, αναφέρει η μητέρα της.

Την ίδια στιγμή υπάρχουν νέες καταθέσεις για την υπόθεση. Μια από αυτές και της φίλης της που αποκαλύπτει πως η άτυχη κοπέλα δεν είχε ψυχολογικά προβλήματα.

Πηγή: seleo.gr  

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 03:10