search
ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 23:14
MENU CLOSE

Χατζηδάκης: Δεν έχουμε πολλούς πολιτικούς της εμβέλειας της Ντόρας Μπακογιάννη

03.12.2017 07:35
Χατζηδάκης σε ΣΥΡΙΖΑ: Όπως καταδικάζουμε τους ακροδεξιούς μπαχαλάκηδες, καταδικάστε και τους ακροαριστερούς - Media

 

Για δύσκολη απόφαση του προέδρου της Νέας Δημοκρατίας, Κυριάκου Μητσοτάκη, να μην υπάρξει κανένας συγγενής του σε κυβέρνησή του, έκανε λόγο ο αντιπρόεδρος του κόμματος Κωστής Χατζηδάκης.

Σχολιάζοντας, μεταξύ άλλων, τη συνέντευξη του Κυριάκου Μητσοτάκη στον ΣΚΑΙ, ο Κωστής Χατζηδάκης τόνισε: «δεν έχουμε πολλούς πολιτικούς της εμβέλειας της Ντόρας Μπακογιάννη». 

Ο αντιπρόεδρος της ΝΔ εξέφρασε την ελπίδα να είναι ουσιαστική η επίσκεψη του Ταγίπ Ερντογάν στην Ελλάδα στις 7 και 8 Δεκεμβρίου και σημείωσε πως η Θράκη είναι και θα παραμείνει τμήμα της ελληνικής επικράτειας και δεν πρέπει να υπάρχει η παραμικρή αμφιβολία γι’ αυτό. 

Για την υπόθεση πώλησης βλημάτων στη Σαουδική Αραβία ανέφερε πως παραμένουν αναπάντητα τα ερωτήματα. 

Τέλος, σε ό,τι αφορά του πλειστηριασμούς σημείωσε ότι η ΝΔ είχε ισχυρότερο πλαίσιο προστασίας της πρώτης κατοικίας. Ανέφερε μάλιστα πως θα ήταν προτιμότερο στο νόμο Κατσέλη να μην πηγαίνουν όλες οι υποθέσεις με την ίδια ταχύτητα αλλά να εξετάζονται πρώτα οι περιπτώσεις με μεγάλη περιουσία. 
 

 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 23:12