search
ΤΕΤΑΡΤΗ 24.04.2024 21:32
MENU CLOSE

Σοφία Βόσσου: Αυτή είναι η ιστορία που κρύβεται πίσω από το τραγούδι «Φιλαράκι»

03.12.2017 18:09
Σοφία Βόσσου: Αυτή είναι η ιστορία που κρύβεται πίσω από το τραγούδι «Φιλαράκι» - Media

 

Την ιστορία που κρύβεται πίσω από το αγαπημένο τραγούδι «Φιλαράκι» περιέγραψε η Σοφία Βόσσου, σε συνέντευξή της στην εφημερίδα Espresso.

Η γνωστή τραγουδίστρια εξήγησε πώς γράφτηκε η μεγάλη επιτυχία της δεκαετίας του 80’:

«Ήμουν απογοητευμένη! Παντρεύτηκα μικρή και χώρισα από τον άνδρα μου ενώ ήμουν έγκυος. Προτιμήσαμε να ζήσει η μικρή μας χωρίς καβγάδες. Ευχαριστώ την πεθερά μου που με βοήθησε στην ανατροφή της κόρης μου, μια γυναίκα-άγγελος, την οποία έχασα πρόσφατα. Η Μαρία Δημητριάδη, λοιπόν, που με είχε σαν παιδί της και έβλεπε όλο αυτό τον αγώνα που έκανα, με κάλεσε στη Θεσσαλονίκη. Εγώ τότε είχα ένα φλερτάκι. Είχα ερωτευτεί ξανά. Αυτός όμως ο άνθρωπος εξαφανίστηκε από τη ζωή μου. Δεν μπορούσα να καταλάβω τι είχε γίνει. Ήμουν βαθιά στεναχωρημένη. Πήρα λοιπόν μια κιθάρα, κοιτούσα το ταβάνι και έγραψα το «Φιλαράκι». Ο άνθρωπος αυτός εμφανίστηκε έπειτα από λίγες μέρες. Είχε πάθει ατύχημα».

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΕΤΑΡΤΗ 24.04.2024 21:31