search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 01:08
MENU CLOSE

H Pink αποκαλύπτει: Η κόρη μου θέλει να παντρευτεί μια γυναίκα από την Αφρική

03.12.2017 19:43
Θησαυρός μέσα στην κρίση: Τα ελληνικά Zara που κατέκτησαν τον κόσμο χάρη στο απλό «τρικ» του ιδιοκτήτη τους - Media

 

«Είμαστε ένα σπιτικό χωρίς ταμπέλες» είπε η γνωστή τραγουδίστρια, Pink, η οποία έχει αποκτήσει δύο παιδιά, μια κόρη 6 ετών και ένα αγοράκι 11 μηνών.

Η 38χρονη τραγουδίστρια αποφεύγει τις λέξεις «αγόρι» και «κορίτσι», αφού αποφάσισε να μεγαλώσει τα παιδιά της με «ουδέτερο φύλο» για να μπορέσουν εκείνα να επιλέξουν στο μέλλον την ταυτότητα τους.

Ένας από τους λόγους που την έκαναν να πάρει αυτή  την απόφαση, είναι η δήλωση που της έκανε η κόρη της, Γουίλοου, ότι «θέλει στο μέλλον να παντρευτεί μια γυναίκα από την Αφρική» και να την «φέρει στο σπίτι για να μείνουν όλοι μαζί».

«Εγώ την απάντησα απλά: Εντάξει, αλλά να μου υποσχεθείς ότι θα με μάθετε να μαγειρεύω αφρικανικά φαγητά», επισήμανε η Pink, προσθέτονας ότι σε καμία περίπτωση δεν θα της έλεγε ότι δεν μπορεί να παντρευτεί μια άλλη γυναίκα.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 01:06