search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 14:51
MENU CLOSE

Οι Ρουμάνοι, τα κινητά και ο πρώην – Πώς η 19χρονη βρέθηκε μπλεγμένης στη μεταφορά κόκας

04.12.2017 07:49
Οι Ρουμάνοι, τα κινητά και ο πρώην – Πώς η 19χρονη βρέθηκε μπλεγμένης στη μεταφορά κόκας - Media

 

Δύο Ρουμάνοι, κάτοικοι Ελλάδας, είναι τα πρόσωπα που συνόδευαν στην Αιθιοπία την 19χρονη Ε.Μ., η οποία στη συνέχεια συνελήφθη στο αεροδρόμιο του Χονγκ Κονγκ με 2,6 κιλά κοκαΐνης στην τσάντα της.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ του «Πρώτου Θέματος», μαζί με τη 19χρονη στην Αιθιοπία ήταν δύο Ρουμάνοι με τους οποίους έμεινε στο ίδιο ξενοδοχείο, το «Aldi Guest House», στην πρωτεύουσα Αντίς Αμπέμπα. Πρόκειται για τον 28χρονο Petrica, γεννημένο στο Βουκουρέστι, και τον 37χρονο Nicusor από το χωριό Adjud των μόλις 15.000 κατοίκων, που βρίσκεται στα Νότια Καρπάθια.

Δύο πρόσωπα τα οποία η Ε. γνώριζε ως «Πέτρο» και «Νίκο», ενώ για τον πρώτο ήξερε πως έχει ελληνικό επίθετο το οποίο φυσικά δεν έχει καμία σχέση με το ρουμάνικο που αναγράφεται στο διαβατήριό του. 

Σύμφωνα με πληροφορίες, το μοντέλο από τις γυναικείες φυλακές ανηλίκων του Χονγκ Κονγκ όπου κρατείται έχει δώσει τα ονόματα των δύο ανδρών -όπως τουλάχιστον εκείνη τα γνώριζε- και τα κινητά τους τηλέφωνα.

 Παράλληλα έχει αποκαλύψει και την εμπλοκή ενός άλλου, έγχρωμου άνδρα, ο οποίος, σύμφωνα με όσα υποστηρίζει, έδωσε στον «Πέτρο» (Petrica) την τσάντα και εκείνος με τη σειρά του στην Ε.

Πρώην σύντροφος: Ήταν άπειρη, την παρέσυραν

Όπως λέει ο Στράτος πρώην σύντροφος της Ε,  ήταν ένα καλοκάγαθο και άπειρο κορίτσι, το οποίο οποιοσδήποτε θα μπορούσε να εκμεταλλευτεί. «Η Ε. δεν είναι και τόσο έμπειρη κοπέλα και οποιοσδήποτε θα μπορούσε πολύ εύκολα να την παρασύρει. Εμπλεξε από την αφέλειά της. Κάποιος την πλησίασε, της αφιέρωσε χρόνο, της φούσκωσε τα μυαλά και εκμεταλλεύτηκε τα όνειρά της.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 14:51