search
ΣΑΒΒΑΤΟ 20.04.2024 12:17
MENU CLOSE

Απίστευτη απάντηση Ζωής για τους «ληστές τραπεζών»

04.12.2017 13:37
Απίστευτη απάντηση Ζωής για τους «ληστές τραπεζών» - Media

 

Συνέχεια στο αστείο με την αναζήτηση «ληστών τραπεζών» ως στελέχη της Πλεύσης Ελευθερίας έδωσε μέσω Twitter η επικεφαλής του κόμματος, Ζωή Κωνσταντοπούλου.

Με ανάρτησή της στο δημοφιλές μέσο κοινωνικής δικτύωσης, η κ. Κωνσταντοπούλου… διευκρίνησε ότι «Μας συγχωρείτε για την παρανόηση. Στη χιουμοριστική προσθήκη δεν εννοούσαμε τους διοικητές των τραπεζών. Δε θέλουμε τέτοιους.

“Τι είναι η ληστεία μιας τράπεζας μπροστά στην ίδρυσή της;”  (Bertolt Brecht, Όπερα της Πεντάρας) #Πλευση_ειδικοτητες».

Υπενθυμίζεται ότι στην επίσημη ιστοσελίδα του κόμματος, υπάρχει ειδική φόρμα για όσους ενδιαφέρονται να γίνουν μέλη και να ενισχύσουν την προσπάθεια. Ο ενδιαφερόμενος «υποστηρικτής» μπορεί να δηλώσει τα προσωπικά του στοιχεία, αλλά και τις «επαγγελματικές και προσωπικές δεξιότητες που μπορεί να είναι χρήσιμες στο κίνημα», επιλέγοντας μεταξύ συγκεκριμένων επιλογών.
 
Οι επιλογές περιλαμβάνουν μεταξύ άλλων χειριστές ηλεκτρονικού υπολογιστή, τεχνικούς, δημοσιογράφους, νομικούς, οδηγούς, ακόμα και μάγειρες, αλλά και την επιλογή «ληστής τραπεζών».
google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 20.04.2024 12:17