search
ΠΕΜΠΤΗ 18.04.2024 23:15
MENU CLOSE

Φωνές των παιδιών πλημμύρισαν το Κλειστό Ολυμπιακό Γυμναστήριο Γαλατσίου (Photos)

04.12.2017 14:31
ΟΗΕ: Ο Γκουτέρες θέλει να παραμείνει Γενικος Γραμματέας για δεύτερη θητεία - Media

 

Οι φωνές των παιδιών που μαζί με τους γονείς τους πλημμύρισαν το Κλειστό Ολυμπιακό Γυμναστήριο Γαλατσίου, έδειξαν ότι η συγκεκριμένη εγκατάσταση πέρασε σε νέα εποχή.

Στην εποχή που  αυτό το στολίδι που άφησε πίσω η κληρονομιά των αγώνων του 2004 θα γεμίσει ξανά ζωή και θα γίνει πόλος έλξης για χιλιάδες μικρούς και μεγάλους που θα απολαμβάνουν πλέον τις δυνατότητές του.

Η Δήμος Γαλατσίου άνοιξε για πρώτη φορά από τότε που πέρασε στα χέρια του, αυτή την εγκατάσταση, η οποία στο εξής δεν θα παλιώνει άσκοπα αλλά θα φιλοξενεί αθλητικές, πολιτιστικές και άλλες εκδηλώσεις.

Σκοπός της Δημοτικής Αρχής είναι να εκμεταλλευθεί κάθε δυνατότητα, φιλοξενώντας από παιδικές δραστηριότητες μέχρι τους απογευματινούς περιπάτους των μεγαλύτερων στους άπλετους χώρους του.

Στις Κυριακάτικες εκδηλώσεις «Στον κόσμο του Παλαί», οι μικροί επισκέπτες είχαν την ευκαιρία να ξεναγηθούν με τρενάκι στις εγκαταστάσεις και να χαρούν ατελείωτο παιχνίδι σε τεράστιες φουσκωτές κατασκευές, δοκιμασίες και αγωνίσματα, τραμπολίνο και face painting.

Τα μεγαλύτερα από αυτά απόλαυσαν στο τέλος της ημέρας τη μοναδική Μαρίνα Σάττι σε μία συναυλία που ανέβασε το κέφι στα ύψη!

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 18.04.2024 23:13