search
ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 14:37
MENU CLOSE

Ο Jean Paul Gaultier απόλαυσε τη Δέσποινα Βανδή στο Mamma Mia! (Photos)

04.12.2017 14:38
Ο Jean Paul Gaultier απόλαυσε τη Δέσποινα Βανδή στο Mamma Mia! (Photos) - Media

 

Στην Αθήνα βρίσκεται τις τελευταίες μέρες ο Jean Paul Gaultier καθώς επέλεξε το Μουσείο Μπενάκη για να παρουσιάσει αναδρομικά τις δημιουργίες του με αναφορές στην Ελλάδα και στον πολιτισμό της. Πρόκειται για μια εκδήλωση με φιλανθρωπικό χαρακτήρα που πραγματοποιήθηκε την Τρίτη και στέφθηκε με απόλυτη επιτυχία!

Ο θρυλικός Γάλλος σχεδιαστής αποφάσισε, μάλιστα, να πάει θέατρο και να ψυχαγωγηθεί με την ελληνική εκδοχή της παράστασης Mamma Mia. Έτσι βρέθηκε στο θέατρο Ακροπόλ, απολαμβάνοντας τη Δέσποινα Βανδή στον πρωταγωνιστικό της ρόλο ως Ντόνα, την Μπέττυ Μαγγίρα, την Demy και ένα μεγάλο καστ αξιόλογων ηθοποιών.

Στο τέλος της παράστασης συναντήθηκε, μάλιστα, με τους πρωταγωνιστές και φωτογραφήθηκε μαζί τους.

Η Δέσποινα Βανδή φορώντας μια μπλούζα που έγραφε «το στιλ μου είναι καλύτερο από το δικό σου», ανήρτησε τις φωτογραφίες στα social media, γράφοντας με χιουμοριστική διάθεση στη λεζάντα: «Όχι Jean Paul! Αυτό που γράφει η μπλούζα μου δεν ισχύει για σένα!!! Εσύ είσαι μοναδικός και αξεπέραστος». 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 14:36