search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 16:04
MENU CLOSE

Τραμπ: Ο Φλιν αδικήθηκε – Και η Χίλαρι είπε ψέματα

04.12.2017 15:50
Τραμπ: Ο Φλιν αδικήθηκε - Και η Χίλαρι είπε ψέματα - Media
 
Ο πρόεδρος των ΗΠΑ Ντόναλντ Τραμπ υποστήριξε ότι είναι “άδικη” η συμπεριφορά που επιφυλάχθηκε στον πρώην σύμβουλό του, Μάικλ Φλιν, επικρίνοντας εμμέσως τους χειρισμούς του ειδικού εισαγγελέα που του άσκησε δίωξη μολονότι δήλωσε ένοχος για ψευδή κατάθεση στο FBI.
 
“Αισθάνομαι άσχημα για τον στρατηγό Φλιν” είπε ο Τραμπ μιλώντας σε δημοσιογράφους στον Λευκό Οίκο λίγο πριν αναχωρήσει για τη Γιούτα. “Η Χίλαρι Κλίντον είπε ψέματα πολλές φορές στο FBI και δεν έπαθε τίποτα. Ο Φλιν είπε ψέματα και η ζωή του καταστράφηκε”, πρόσθεσε.
 
Ο Μάικλ Φλιν δήλωσε ένοχος την Παρασκευή για ψευδή κατάθεση στην ομοσπονδιακή αστυνομία αναφορικά με τις συνομιλίες που είχε με τον πρεσβευτή της Ρωσίας στην Ουάσινγκτον Σεργκέι Κίσλιακ. Φέρεται ότι επιβεβαίωσε πως ενήργησε κατόπιν οδηγιών που έλαβε από έναν “πολύ υψηλόβαθμο αξιωματούχο” του επιτελείου του Τραμπ. Σύμφωνα με αμερικανικά μέσα ενημέρωσης, ο “αξιωματούχος” αυτός δεν είναι άλλος από τον Τζάρεντ Κούσνερ, ο γαμπρός και στενός σύμβουλος του προέδρου.
 
Ο Τραμπ δεν έδωσε καμία διευκρίνιση για τις κατηγορίες που προσάπτει στην Κλίντον. Η πρώην επικεφαλής της αμερικανικής διπλωματίας είχε απαντήσει τον Ιούλιο του 2016 σε ερωτήσεις σχετικές με τη χρήση ενός ιδιωτικού διακομιστή για την επίσημη αλληλογραφία της όταν ήταν υπουργός Εξωτερικών. Το FBI ουδέποτε άφησε να εννοηθεί ότι η Κλίντον δεν είπε την αλήθεια σε αυτήν την κατάθεση.
 
“Η Χίλαρι Κλίντον πήγε το Σαββατοκύριακο της 4ης Ιουλίου στο FBI, ανωμοτί. Ήταν το πιο απίστευτο πράγμα που είδε ποτέ κανείς. Είπε ψέματα πολλές φορές, δεν έπαθε τίποτα. Ο Φλιν είπε ψέματα και κατέστρεψαν τη ζωή του. Πολύ άδικο”, συνέχισε ο Τραμπ. Την Κυριακή, με μήνυμά του στο Twitter, ο Τραμπ είχε και πάλι εκφράσει τη λύπη του γιατί η ζωή του Φλιν “καταστράφηκε” και κατήγγειλε μια κατάσταση “δυο μέτρων και δύο σταθμών”.
 
(πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ)
google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 16:03