search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 07:44
MENU CLOSE

Έξαλλος ο Ουζουνίδης – Έκοψε το ρεπό στους παίκτες

04.12.2017 17:12
Έξαλλος ο Ουζουνίδης - Έκοψε το ρεπό στους παίκτες - Media

 

Η εικόνα που παρουσίασε ο Παναθηναϊκός κόντρα στον Πανιώνιο, έκανε έξαλλο τον Μαρίνο Ουζουνίδη, ο οποίος έκοψε το ρεπό στους ποδοσφαιριστές του.

Μπορεί ο Παναθηναϊκός να έχασε από τον Πανιώνιο, την Κυριακή το μεσημέρι στην Λεωφόρο, όμως ο Μαρίνος Ουζουνίδης δεν ήταν έξαλλος τόσο με το αποτέλεσμα, όσο με την εικόνα που παρουσίασαν οι παίκτες του στον αγωνιστικό χώρο.

Η έλλειψη πάθους, η μειωμένη συγκέντρωση και η απουσία διάθεση από τους «περισσότερους», έβγαλαν έξω από τα ρούχα του, τον τεχνικό του «τριφυλλιού», κάτι που έγινε ξεκάθαρο και με τις δηλώσεις που έκανε.

Δεν έμεινε όμως μόνο σε αυτές… Τα έχωσε στους «πράσινους» και στα αποδυτήρια του «Απόστολος Νικολαΐδης», ενώ αποφάσισε πως ήρθε η στιγμή να πάρει κάποια μέτρα, προκειμένου να συνετίσει όσους είχαν το μυαλό τους αλλού και όχι στις αγωνιστικές υποχρεώσεις της ομάδας.

Έτσι, την Δευτέρα το πρωί στο προγραμματισμένο ραντεβού στο «Γεώργιος Καλαφάτης» ο Μαρίνος Ουζουνίδης ανακοίνωσε στους ποδοσφαιριστές του πως το ρεπό της Τρίτης αποτελεί παρελθόν και στην θέση του υπάρχει κανονικά προπόνηση.

Με αυτό τον τρόπο ελπίζει να συνέλθουν άπαντες ενόψει μάλιστα των δύσκολων ματς που ακολουθούν σε Τούμπα και Ξάνθη.

Πηγή: gazzetta

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 07:43