search
ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 19:02
MENU CLOSE

Η Μέγκαν Μαρκλ φοβάται μην πέσει θύμα απαγωγής: Αρχίζει μαθήματα αυτοάμυνας!

05.12.2017 14:54
Θύελλα αντιδράσεων για τη Μέγκαν Μαρκλ - Την κατηγορούν για αντιγραφή ντοκιμαντέρ του Netflix - Media

 

Μια πριγκιπική ζωή περιμένει τη Μέγκαν Μαρκλ, αφού η ηθοποιός πολύ σύντομα θα παντρευτεί τον Πρίγκιπα Χάρι, κάτι που θα αλλάξει ραγδαία την καθημερινότητά της και τη ζωή της ολόκληρη!

Ωστόσο, ένα τέτοιο γεγονός δεν έχει μόνο θετικά… Ο γάμος της Μέγκαν Μαρκλ πιθανότατα θα την βάλει στο στόχαστρο πολλών επιτήδειων, κάτι που μπορεί να γίνει πολύ επικίνδυνο…

Αν σε αυτό, προσθέσουμε και τους διάφορους παπαράτσι οι οποίοι δεν πρόκειται να σεβαστούν καμιά ιδιωτική στιγμή του ζευγαριού, αλλά θα κάνουν τα πάντα για να φέρουν στο φως και την παραμικρή λεπτομέρεια της κοινής ζωής τους, γίνεται σαφές ότι οι κίνδυνοι και τα «αρνητικά» μιας πριγκιπικής ζωής έχουν δυναμική παρουσία κάθε στιγμή και κάθε λεπτό!

Το σίγουρο είναι ότι η ζωή της Μέγκαν Μαρκλ πρόκειται να αλλάξει εξ’ όλοκλήρου και αυτό ίσως είναι κάτι που τη φοβίζει σε κάποιο βαθμό…

Για τον λόγο αυτό, ξεκίνησε ήδη μαθήματα που θα τη βοηθήσουν να ανταπεξέλθει στη νέα της πραγματικότητα. Πρόκειται για μαθήματα αυτοάμυνας, αλλά και μαθήματα οδήγησης που την εφοδιάζουν με ιδιαίτερες ικανότητες και δεξιότητες προκειμένου να προστατεύσει τον εαυτό της σε περίπτωση ανάγκης.

Κάτι άλλο που θα πρέπει να συνηθίσει, πάντως, η Μέγκαν Μαρκλ είναι ότι στο εξής θα βρίσκεται «περικυκλωμένη» από σωματοφύλακες που θα είναι υπεύθυνοι για την προστασία της και την εξασφάλιση της σωματικής της ακεραιότητας.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 19:02