search
ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 04:03
MENU CLOSE

«Soloúp»: «Τρία χρόνια Αϊβαλί: Ιστορία, Λογοτεχνία, Μαρτυρίες και Αρχεία» στο Κέντρο Μικρασιατικών Σπουδών

05.12.2017 16:07
«Soloúp»: «Τρία χρόνια Αϊβαλί: Ιστορία, Λογοτεχνία, Μαρτυρίες και Αρχεία» στο Κέντρο Μικρασιατικών Σπουδών - Media

 

Το graphic novel του σκιτσογράφου του «Π» Soloúp γιορτάζει τρία χρόνια κυκλοφορίας: Μεταφράσεις, επανεκδόσεις, βραβεία, Μουσείο Μπενάκη, Μέγαρο Μουσικής, εκθέσεις σε όλη την Ελλάδα και παρουσιάσεις στην Ευρώπη, εκπαιδευτικά προγράμματα, μεταπτυχιακές εργασίες, ημερίδες, θεατρικές παραστάσεις, συναυλίες, ακόμα και… δίκες.

Το Κέντρο Μικρασιατικών Σπουδών και οι εκδόσεις Κέδρος σάς προσκαλούν σε μια ξεχωριστή ξενάγηση στις σελίδες του graphic novel Αϊβαλί από τον δημιουργό του με θέμα: «Τρία χρόνια Αϊβαλί: Ιστορία, Λογοτεχνία, Μαρτυρίες και Αρχεία», την Παρασκευή 8 Δεκεμβρίου, στις 19.00 το απόγευμα. Μια ξενάγηση γεμάτη από μνήμες, Ιστορία, λογοτεχνικές αναφορές, κόμικς, σημειολογία της εικόνας και της αφήγησης.

Χαιρετισμό θα απευθύνουν οι εκδόσεις «Κέδρος». Για την Τούρκικη μετάφραση (εκδόσεις «Ιστός») θα μιλήσει ο Αντώνης Φοίβος Νομικός.

Ειδικά για την εκδήλωση θα διατεθούν δωρεάν 80 συλλεκτικές (αριθμημένες και υπογεγραμμένες) αφίσες.

Παρασκευή, 8 Δεκεμβρίου 2017 και ώρα 19:00, στην αίθουσα Α. Γ. Λεβέντη του Κέντρου Μικρασιατικών Σπουδών (Κυδαθηναίων 11, Πλάκα).

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 02:24