21/01/2019 17:11:25

Η ανάρτηση Χωμενίδη για Μποφίλιου: Δικαιότερο να στρέψετε τα βέλη σας σε εκείνους που παράβγαιναν για μούτζες στους «Σαμαροβενιζέλους»

Η ανάρτηση Χωμενίδη για Μποφίλιου: Δικαιότερο να στρέψετε τα βέλη σας σε εκείνους που παράβγαιναν για μούτζες στους «Σαμαροβενιζέλους» - Media

 

Την «αναμπουμπούλα» των τελευταίων ημερών με τις απόψεις της Μποφίλιου σχολίασε σε ανάρτησή του στο Facebook ο συγγραφέας Χρήστος Α. Χωμενίδης.

Αναλυτικά, η ανάρτηση του Χ. Χωμενίδη:

«Την εποχή της βαθιάς αγανάκτησης, του κινήματος του "Ψόφα", της επέλασης του Σύριζα προς την εξουσία, πολλοί καλλιτέχνες, διανοούμενοι, ου μην και συγγραφείς, είχαν σπεύσει να καβαλήσουν το κύμα. Ξανακέρδιζαν έτσι το φθίνον κοινό τους. Αναπλήρωναν με το "αριστερό" τους φρόνημα τη χαμένη έμπνευσή τους. Έβαζαν πλώρη για αξιώματα, ακόμα και για τη Βουλή.

Παραμονές του 2018, όταν πλέον όλες οι αυταπάτες έχουν σωριαστεί σε ερείπια, όταν οι εναπομείναντες "αντιμνημονιακοί" αντιμετωπίζονται σαν γραφικές σχεδόν περιπτώσεις από την κοινωνία, κανείς δεν θα με πείσει ότι η Νατάσα Μποφίλιου ανέμισε τα κόκκινα λάβαρα αποσκοπώντας σε προσωπικό της όφελος.

Μπορεί να σάς αρέσει ή να μην σάς αρέσει ως τραγουδίστρια.

Μπορεί να βρίσκετε τις απόψεις της αφελείς έως και παιδαριώδεις.

Δικαιότερο, σε κάθε περίπτωση, θα ήταν να στρέψετε τα βέλη σας σε εκείνους που το 2012 παράβγαιναν ποιός τους θα ρίξει περισσότερες μούτζες στους "Σαμαροβενιζέλους", ποιός τους θα σηκώσει ψηλότερα την αγωνιστική γροθιά του και σήμερα -μετανοήσασες παρθένες- δίνουν εξετάσεις ευρωπαϊσμού και φιλελευθερισμού χλευάζοντας τη Νατάσα Μποφίλιου.

Άνανδροι και τότε, άνανδροι και τώρα».

ΣΧΟΛΙΑ

Το "Π" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.