search
ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 12:29
MENU CLOSE

Οι καθοριστικές αναμετρήσεις σε UEFA Champions League & UEFA Europa League αποκλειστικά στην COSMOTE TV

05.12.2017 18:12
Συνεχίζεται η απεργία στον ΟΤΕ - Συγκέντρωση στο υπ. Εργασίας - Media
 
Πλούσιο σε αθλητικό και κινηματογραφικό περιεχόμενο είναι και αυτή την εβδομάδα το πρόγραμμα της COSMOTE TV.
 
Στα ποδοσφαιρικά, την Τετάρτη 6/12 ολοκληρώνεται η φάση των ομίλων, σε UEFA Champions League και UEFA Europa League . Οι συνδρομητές της COSMOTE TV θα έχουν αποκλειστικά στη διάθεσή τους, τις 14 μεταδόσεις που θα κρίνουν ποιες θα είναι οι 8 ομάδες που θα διασφαλίσουν τις τελευταίες εναπομείνασες θέσεις στους “16” της διοργάνωσης. Ο Ολυμπιακός αποχαιρετά την Ευρώπη την Τρίτη 5/12, στις 21.45, όταν θα υποδεχθεί τη Γιουβέντους (COSMOTE SPORT 2HD). Ωστόσο, τα βλέμματα στρέφονται στο μεγάλο ντέρμπι ανάμεσα  στις Μπάγερν Μονάχου και Παρί Σεν Ζερμέν (Τρίτη 5/12, COSMOTE SPORT 4HD, 21.45). Την ίδια ημέρα, στο COSMOTE SPORT 5HD (21.45), θα μας περιμένει το Τσέλσι – Ατλέτικο.
Από το πρόγραμμα της Τετάρτης 6/12, ξεχωρίζει το Τότεναμ-ΑΠΟΕΛ (21.45, COSMOTE SPORT 3HD), με την κυπριακή ομάδα να έχει ελπίδες για το UEFA Europa League. Εξίσου ενδιαφέρουσα είναι την ίδια ημέρα, η συνάντηση Λίβερπουλ-Σπαρτάκ Μόσχας (21.45, COSMOTE SPORT 4HD), καθώς μετά την ήττα στην Ανδαλουσία, εναντίον της Σεβίλης, οι “κόκκινοι” απειλούνται με αποκλεισμό. Για να τον αποφύγουν, δεν πρέπει να χάσουν από τους Ρώσους. 
 
Όσον αφορά στο UEFA Europa League, 16 θέσεις απομένουν για τη συμπλήρωση της λίστα των “32” της  διοργάνωσης. Μεταξύ αυτών που διεκδικούν την πρόκριση είναι και η ΑΕΚ που θα αντιμετωπίσει την Αούστρια, στη Βιέννη, την  Πέμπτη 7/12, στις 20.00 (COSMOTE SPORT 2HD). Στο COSMOTE SPORT 3HD θα βρούμε το Μαρσέιγ-Σάλτσμπουργκ (22.05), με την ομάδα του Κώστα Μήτρογλου να θέλει τουλάχιστον την ισοπαλία ώστε να προκριθεί, ενώ στο COSMOTE SPORT 4HD (22.05), θα παρακολουθήσουμε την αναμέτρηση της Μπιλμπάο απέναντι στη Ζόρια, η οποία επίσης χρειάζεται τη νίκη. 
 
Στα εθνικά πρωταθλήματα της Ευρώπης, ξεχωρίζει το ματς Ρεάλ Μαδρίτης-Σεβίλη (Σάββατο 9/12, 17.15, COSMOTE SPORT1HD), στο πλαίσιο της 15ης αγωνιστικής της LaLiga Santander. Στην Bundesliga, η Γκλάντμπαχ υποδέχεται την Σάλκε (Σάββατο 9/12, 19.30, COSMOTE SPORT 3HD), ενώ στην Seria A TIM της Ιταλίας, θα παρακολουθήσουμε το φετινό Derby d’ Italia, που δεν είναι άλλο από το Γιουβέντους-Ϊντερ (Σάββατο 9/12, 21.45, COSMOTE SPORT 1HD). Την ίδια ημέρα στις 22.30 μπορούμε να συντονιστούμε με το COSMOTE SPORT 8HD για το Μποαβίστα-Σπόρτινγκ Λισαβόνας, ματς που μπορεί να δώσει στα “λιοντάρια” την κορυφή της κατάταξης στο Πορογαλικό πρωτάθλημα. 
 
Στην Premier League, τα βλέμματα στρέφονται στο ντέρμπι του Μάντσεστερ, καθώς Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και Μάντσεστερ Σίτι θα αναμετρηθούν την Κυριακή 10/12 (18.30, COSMOTE SPORT 1HD). Νωρίτερα την ίδια ημέρα, η Λίβερπουλ φιλοξενεί την Έβερτον (16.15, COSMOTE SPORT1HD).
 
Στο μπάσκετ, ξεχωρίζουν ενδιαφέρουσες “μάχες” από το ΝΒΑ, όπως το Ντιτρόιτ-Γκόλντεν Στέιτ, (Σάββατο 9/12, 02.00) και το Σικάγο-Βοστώνη, (Τρίτη 12/12, 03.00), στο COSMOTE SPORT 4HD), αλλά και παιχνίδια από την ACB Liga Endesa (Ρεάλ Μαδρίτης-Μούρθια, Κυριακή 10/12, 13.30, COSMOTE SPORT 6HD), την TBF Basketball Super League (Σάββατο 9/12, 16.00, Γκαζιάντεπ-Μπεσίκτας, COSMOTE SPORT 5HD) και το NCAA (Ντιουκ-Μπόστον Κόλετζ, Σάββατο 9/12, 19.00, COSMOTE SPORT 6HD).
 
Στη δική μας Stoiximan.gr Basket League, η AEK υποδέχεται τον Ολυμπιακό, στο πλαίσιο της 8ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος, την Κυριακή 10/12, στις 19.00 (COSMOTE SPORT 4HD). 
 
Οι φαν του βόλει, θα έχουν την ευκαιρία μέσα από την COSMOTE TV, να παρακολουθήσουν ζωντανά, την ευρωπαϊκή πορεία του ΠΑΟΚ, στις κορυφαίες διασυλλογικές διοργανώσεις του βόλεϊ. Την Τρίτη 5/12, στις 19.00, θα δούμε στο COSMOTE SPORT 6HD το Σασταμάλα-ΠΑΟΚ, για την πρεμιέρα  των ομίλων στο CEV Champions League. 
 
Στα κινηματογραφικά κανάλια της COSMOTE TV, ξεχωρίζουν ταινίες και σειρές σε Α’ τηλεοπτική προβολή. 
 
Στο κανάλι των σειρών, COSMOTE CINEMA 4HD, δύο νέες σειρές έρχονται σε Α’ τηλεοπτική προβολή. Την Πέμπτη 7/12, στις 23.00 κάνει πρεμιέρα η ιστορική, δραματική σειρά Knightfall που θα μας μεταφέρει στη Γαλλία του 14ου αιώνα και στις αιματηρές συγκρούσεις που ακολούθησαν κατά την αναζήτηση το Ιερού Δισκοπότηρου, από μια ομάδα Ναιτών Ιπποτών. Τη Δευτέρα 11/12, στις 23.00, θα παρακολουθήσουμε την πρεμιέρα της αστυνομικής σειράς φαντασίας Happy!, μέσα από την οποία θα γνωρίσουμε τον Nick Sax (Κρίστοφερ Μελόνι), έναν πρώην αστυνομικό και νυν επαγγελματία δολοφόνο του οποίου η ζωή αλλάζει ολοκληρωτικά, όταν εμφανίζεται ξαφνικά ένα μικροσκοπικό και συνεχώς χαρούμενο, μπλε φτερωτό άλογο που ονομάζεται Happy (Πάτον Όσβαλτ).
 
Στο COSMOTE CINEMA 1HD, ξεχωρίζουν σε Α’ τηλεοπτική προβολή η βραβευμένη στις Κάννες, δραματική ταινία Ακριβώς Το Τέλος Του Κόσμου του ταλαντούχου Ξαβιέ Ντολάν, στην οποία συμμετέχει ένα all-star καστ (Μαριόν Κοτιγιάρ, Βενσάν Κασέλ, Λεά Σεϊντού) (Πέμπτη 7/12, 21.00, ζώνη Red Carpet Premieres), αλλά και το blockbuster της NBC Universal, Το Σινικό Τείχος (The Great Wall) με τον Ματ Ντέιμον (Κυριακή 10/12, 21.00, ζώνη Blockbuster). Στη ζώνη Action του COSMOTE CINEMA 1HD, δεν χάνουμε την πρεμιέρα του αστυνομικού δράματος Παράνομες Ζωές (Trespass Against Us) με τους Μάικλ Φασμπέντερ και  Μπρένταν Γκλίσον (Δευτέρα 11/12, 21.00). Στο ίδιο κανάλι, μικροί και μεγάλοι θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν την μεγάλη επιτυχία της Disney, Οζ: Μέγας και Παντοδύναμος (Σάββατο 9/12, 21.00, ζώνη Family) με τους Τζέιμς Φράνκο, Ρέιτσελ Βάις, Μισέλ Γουίλιαμς και Mίλα Κούνις, αλλά και την πρεμιέρα της ταινίας American Girl: Lea to the Rescue (Πέμπτη 8/12, 21.00). Επίσης οι συνδρομητές την Τρίτη 5/12 και την Τετάρτη 6/12 στις 21.00, θα έχουν την δυνατότητα να δουν τις Οσκαρικές ταινίες Επιστροφή στο Cold Mountain του Άντονι Μινγκέλα και Babel του Αλεχάντρο Γκονζάλες Ινιαρίτου, αντίστοιχα.
 
Στο COSMOTE CINEMA 2HD, δεν χάνουμε σε Α’ τηλεοπτική προβολή, τη μεγάλη επιτυχία, Πενήντα πιο Σκοτεινές Αποχρώσεις του Γκρι (Fifty Shades Darker) το δεύτερο κεφάλαιο της επιτυχημένης σειράς “Fifty Shades”, με τον Τζέιμι Ντόρναν και την Ντακότα Τζόνσον (Τετάρτη 6/12, 22.00, ζώνη Ladies First). Επίσης, μέσα από το κανάλι, θα έχουμε την ευκαιρία να απολαύσουμε ένα μοναδικό αφιέρωμα σε αγαπημένες κλασικές ταινίες, το οποίο ξεκινά με τη βραβευμένη με OSCAR® ρομαντική κομεντί Τα Απόρρητα Της Κρεβατοκάμαρας (Pillow Talk) του Μάικλ Γκόρντον, με τους Ροκ Χάντσον και Ντόρις Ντέι (Τρίτη 5/12, 22.00). Στη ζώνη Comedy του COSMOTE CINEMA 2HD, ξεχωρίζει η ταινία των αδελφών Κοέν, Ο Μεγάλος Λεμπόφσκι (Πέμπτη 7/12, 22.00) με τον Τζεφ Μπρίτζες, στον ρόλο που τον καθόρισε. Οι φαν των ταινιών τρόμου, δεν χάνουν back2back τις ταινίες Άγριος Ωκεανός (Open Water) (20.00) & Χαμένοι Στον Ωκεανό (Open Water 2) (22.00) του Κρις Κέντις (Παρασκευή 8/12).
Στο COSMOTE CINEMA 3, το κανάλι του ελληνικού κινηματογράφου, συνεχίζεται την Δευτέρα 11/12, το αφιέρωμα στην Μάρω Κοντού, με την κωμωδία Ο Μπλοφατζής του Βασίλη Γεωργιάδη (22.00).
 
Ανάμεσα στις ταινίες του Village Cinema HD, ξεχωρίζουν σε ‘Α προβολή το θρίλερ Ο άνθρωπος αντίγραφο (Enemy) με τον Τζέικ Τζίλενχαλ (Παρασκευή 8/12, 21.00), αλλά και η δραματική ταινία Η Λεωφόρος Των Ονείρων (Boulevard)  με τον Ρόμπιν Ουίλιαμς (Δευτέρα 11/12, 21.00).
 
Μέσα από την υπηρεσία COSMOTE CINEMA ON DEMAND, έχουμε στη διάθεσή μας, την ταινία, κινουμένων σχεδίων Emoji: Η Ταινία.
 
Πρεμιέρα για τον ΠΑΟΚ
Μέσα από την COSMOTE TV, οι συνδρομητές θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν ζωντανά την ευρωπαϊκή πορεία του ΠΑΟΚ, στις κορυφαίες διασυλλογικές διοργανώσεις του βόλεϊ. Την Τρίτη 5/12, στις 19.00, θα δούμε στο COSMOTE SPORT 6HD το Σασταμάλα-ΠΑΟΚ, για την πρεμιέρα του CEV Champions League. Οι πρωταθλητές Ελλάδος θα ταξιδέψουν στη Φινλανδία, με στόχο το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα, ώστε να διεκδικήσουν με αξιώσεις μια από τις δυο πρώτες θέσεις του ομίλου.
 
Ντέρμπι κορυφής
Την Τρίτη 5/12 θα παρακολουθήσουμε μέσα από το COSMOTE SPORT 4HD (21.45) την αναμέτρηση ανάμεσα στις Μπάγερν Μονάχου-Παρί Σεν Ζερμέν. Οι Βαυαροί αναζητούν  την «εκδίκηση» για την ήττα στο Παρίσι, η οποία στοίχισε τη θέση του Κάρλο Αντσελότι στον πάγκο τους. 
 
ΑΕΚ-Ολυμπιακός live και αποκλειστικά
H AEK υποδέχεται τον Ολυμπιακό στο πλαίσιο της 8ης αγωνιστικής της Stoiximan.gr Basket League (Κυριακή 10/12, 19.00) Λίγο πριν την έναρξη του αγώνα, θα συντονιστούμε με την pregame εκπομπή (18.00, COSMOTE SPORT 4HD). Μετά το τέλος της αναμέτρησης, θα παρακολουθήσουμε αποκλειστικές δηλώσεις παικτών και προπονητών, στην κάμερα των καναλιών COSMOTE SPORT, μαζί με ρεπορτάζ, highlights και αναλύσεις με τη βοήθεια της τεχνολογίας.
 
Παιχνίδι τίτλου στο Μάντσεστερ
Την Κυριακή 10/12, στις 18.30 τα βλέμματα των  φίλων του ποδοσφαίρου επικεντρώνονται στο Μάντσεστερ, εκεί όπου η Γιουνάιτεντ θα υποδεχθεί τη Σίτι, σε ματς που σε μεγάλο βαθμό θα κρίνει τον τίτλο. Oι “Πολίτες” είναι μέχρι στιγμής αήττητοι στην Premier League, ενώ στο Νο2 της κατάταξης, είναι οι “κόκκινοι διάβολοι” (COSMOTE SPORT 1HD).
 
Ακριβώς το τέλος του κόσμου (It’s Only the End of the World) – A’ Προβολή
Μετά από 12 χρόνια απουσίας, ένας συγγραφέας γυρίζει στο πατρικό του με σκοπό να κάνει μια πολύ σημαντική ανακοίνωση στην οικογένειά του. Το γεγονός αυτό, φέρνει στην επιφάνεια σοβαρές συγκρούσεις και αντιπαραθέσεις (Πέμπτη 7/12, 21.00, COSMOTE CINEMA 1HD, ζώνη Red Carpet Premieres).
 
Πενήντα πιο Σκοτεινές Αποχρώσεις του Γκρι– Α’ Προβολή
Ο Τζέιμι Ντόρναν και η Ντακότα Τζόνσον επιστρέφουν ως Christian Grey και Anastasia Steele στο “Fifty Shades Darker”, το δεύτερο μέρος της επιτυχημένης σειράς ταινιών “Fifty Shades”. Όταν ο πληγωμένος Christian Grey προσπαθεί να προσελκύσει την επιφυλακτική Ana Steele πίσω στη ζωή του, αυτή απαιτεί μια νέα συμφωνία προτού να του δώσει άλλη μια ευκαιρία. Ωστόσο, σκιώδεις φιγούρες από το παρελθόν του Christian αρχίζουν να κυκλώνουν το ζευγάρι, αποφασισμένοι να καταστρέψουν τις ελπίδες τους για ένα κοινό μέλλον (Τετάρτη 6/12, 22.00, COSMOTE CINEMA 2HD, ζώνη Ladies First).
 
Knightfall– Νέα Σειρά
Η σειρά ακολουθεί τους Ναίτες Ιππότες, μια μυθική οργάνωση μοναχών πολεμιστών, καθώς ψάχνουν το Ιερό Δισκοπότηρο στη Γαλλία. Η ιστορία ξεκινάει το 1306, προς το τέλος της κυριαρχίας τους, ως μια από τις πιο δυνατές οργανώσεις του Χριστιανικού Κόσμου. Χάρη στις αιματηρές μάχες των Σταυροφοριών οι Ναίτες χάνουν συμμάχους και κερδίζουν εχθρούς, όπως ο Βασιλιάς της Γαλλίας. Με τη βοήθεια ενός μοναδικού σπαθιού και την πληροφορία πως το Ιερό Δισκοπότηρο είναι κάπου στη Γαλλία οι Ναίτες βασίζουν τα πάντα σε αυτή την αναζήτηση, που γρήγορα γίνεται αιματηρή (Πέμπτη 7/12, 23.00, COSMOTE CINEMA 4HD). 
 
Happy! – Νέα Σειρά
Βασισμένο στο εικονογραφημένο μυθιστόρημα των  Grant Morrison και Darick Robertson, η  σειρά “Happy!” ακολουθεί τον Nick Sax (Κρίστοφερ Μελόνι), έναν πρώην αστυνομικό που έγινε επαγγελματίας δολοφόνος. Ωστόσο, μετά από την ξαφνική εμφάνιση ενός μικροσκοπικού και αδιάκοπα χαρούμενου, μπλε φτερωτού αλόγου που ονομάζεται Happy (Πάτον Όσβαλτ), η ζωή του Nick μεταλλάσσεται αμετάκλητα. (Δευτέρα 11/12, 23.00, COSMOTE CINEMA 4HD).                 
 
Man Made Planet
Έχουν περάσει 45 χρόνια από τότε που οι αστροναύτες που επέβαιναν στο Apollo 17, στη διάρκεια της τελευταίας αποστολής τους στη Σελήνη, τράβηξαν μία από τις πιο διάσημες φωτογραφίες στην ιστορία– τον Γαλάζιο Βώλο ολόκληρης της Γης. Σήμερα οι αστροναύτες που βρίσκονται στο διάστημα αποκαλύπτουν τις συγκλονιστικές αλλαγές που έχουν συντελεστεί από τότε στον πλανήτη μας. Μέσα από την σειρά του BBC Earth, θα μάθουμε πώς εμείς οι άνθρωποι αφήνουμε το στίγμα της παρουσίας μας στη Γη με τις αλλαγές που επιφέρουμε προκειμένου να καλύψουμε τις ανάγκες μας για τροφή, νερό, ενέργεια και ασφάλεια (Δευτέρα 11/12, 23.00).
 
Polar Bear Town- Νέος Κύκλος
Ο δεύτερος κύκλος επεισοδίων της σειράς “Polar Bear Town” έρχεται τη  Δευτέρα 11/12 στις 20.00, για να μας μυήσει στον επικίνδυνο κόσμο των βετεράνων οδηγών της άγριας φύσης, όπως οι Κέλσι Έλιασον και Ντένις Κομπέιρ. Οι δυο τους πρέπει να διασφαλίζουν την προστασία των πελατών τους αλλά και να εξασφαλίζουν συναρπαστικές συναντήσεις με δύο από τα πιο εντυπωσιακά πλάσματα της φύσης – τις πολικές αρκούδες και τα ασπροδέλφινα (Viasat Nature).
 
Welcome to the Wayne – Νέα Σειρά
Το Γουέιν είναι μια φανταστική πολυκατοικία  στην οποία μένει ο Ansi Molina με τους φίλους του, Olly και Saraline Timbers. Είναι το σπίτι των κατασκόπων, των ιπτάμενων πλασμάτων, των μυστικών δωματίων και της απίστευτης περιπέτειας. Κάθε μέρα εμφανίζεται και μια νέα πρόκληση. Όλοι μαζί έχουν μια πολύπλοκη αποστολή: να προστατέψουν το Γουέιν κα όσους ζουν εκεί. (Δευτέρα 11/12, 21.30, Nickelodeon).
 
google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 12:27