search
ΣΑΒΒΑΤΟ 20.04.2024 11:26
MENU CLOSE

Η Παπαγγελή «τρολάρει» την Μποφίλιου: Δεν είναι κακό να τα έχεις λίγο μπερδεμένα στο μυαλό σου…

05.12.2017 18:20
Τέλος από τη ΝΔ η Παπαγγελή - Την διέγραψαν μετά τις δηλώσεις για τους «Βούλγαρους Παοκτζήδες» - Media
 
Και η Έλλη Παπαγγελή, το γνωστό μοντέλο και μέλος της ΟΝΝΕΔ, «μπήκε» στην αντιπαράθεση που έχει προκαλέσει με την τελευταία συνέντευξή της και, ιδίως, με τις πολιτικές της θέσεις, η Νατάσσα Μποφίλιου.
 
Συγκεκριμένα, η Έλλη Παπαγγελή έγραψε στο Facebook: «Η Νατάσσα Μποφίλιου δήλωσε ότι είναι τροτσκίστρια ιδεολογικά, ψηφίζει όμως, όπως λέει στην ίδια συνέντευξη, ΚΚΕ.
 
Πώς γίνεται ένας τροτσκιστής να ψηφίζει ΚΚΕ, από την στιγμή που αυτό είναι κυρίως σταλινικό κόμμα και από την στιγμή που ο Στάλιν όχι μόνο ήταν αντίπαλος του Τρότσκι αλλά τον εξόντωσε κιόλας; Ας ψήφιζε κάποιο κόμμα της ευρύτερης (ακρο)αριστεράς ή ας δήλωνε απλώς κομμουνίστρια.
 
Δεν είναι κακό να τα έχεις λίγο μπερδεμένα στο μυαλό σου. Το κακό είναι να τα λες δημόσια και να μην ξέρεις τι ακριβώς ψηφίζεις».
google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 20.04.2024 11:26