search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 12:54
MENU CLOSE

Χωρίς τραμ το κέντρο της Αθήνας για τρεις μήνες

06.12.2017 09:30
Χωρίς τραμ το κέντρο της Αθήνας για τρεις μήνες - Media

 

Τη διακοπή κυκλοφορίας των συρμών του τραμ στο τμήμα Σύνταγμα – Λεωφ. Βουλιαγμένης, από την Κυριακή 10 Δεκεμβρίου 2017 έως και το Σάββατο 10 Μαρτίου 2018, ανακοίνωσε η ΣΤΑΣΥ Α.Ε..

Το παραπάνω τμήμα θα μείνει κλειστό λόγω εργασιών αναβάθμισης της αποβάθρας στη στάση «Σύνταγμα» του τραμ.

Στη διάρκεια των εργασιών όλα τα δρομολόγια του τραμ θα έχουν τερματικό σταθμό τη στάση «Λεωφ. Βουλιαγμένης» και οι επιβάτες θα μπορούν να εξυπηρετηθούν (με το ίδιο εισιτήριο) τόσο από τις υπάρχουσες λεωφορειακές γραμμές όσο και από τους συρμούς της γραμμής 2 του Μετρό.

Η ανακοίνωση της ΣΤΑΣΥ

«Σας ενημερώνουμε ότι, λόγω εργασιών πλήρους αναβάθμισης της αποβάθρας στη στάση «Σύνταγμα» του Τραμ, από την Κυριακή 10 Δεκεμβρίου 2017 έως και το Σάββατο 10 Μαρτίου 2018 θα υπάρξει διακοπή κυκλοφορίας των συρμών του Τραμ, στο τμήμα Σύνταγμα- Λεωφ. Βουλιαγμένης.

Κατά τη διάρκεια των τρίμηνων εργασιών όλα τα δρομολόγια του Τραμ θα έχουν τερματικό σταθμό τη στάση «Λεωφ. Βουλιαγμένης» και οι επιβάτες θα μπορούν να εξυπηρετηθούν (με το ίδιο εισιτήριο) τόσο από τις υπάρχουσες λεωφορειακές γραμμές όσο και από τους συρμούς της γραμμής 2 του Μετρό».

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 12:52