26/01/2020 11:02:43

Αγωγή κατά της Φαίης Σκορδά: «Θεωρώ ότι υπέστην απρόκλητα τεράστια επαγγελματική και ηθική βλάβη» (Video)

Αγωγή κατά της Φαίης Σκορδά: «Θεωρώ ότι υπέστην απρόκλητα τεράστια επαγγελματική και ηθική βλάβη» (Video) - Media

 

Αγωγή κατά της Φαίης Σκορδά για άκρως προσβηλητική και επιθετική συμπεριφορά τόσο από την ίδια όσο και από τους συνεργάτες της εκπομπής της κατέθεσε ο δικηγόρος Θανάσης Καρατσιώλης ο οποίος είχε απασχολήσει ιδιαιτέρως τα μέσα με μια ανάρτηση που σχολίαζε τις γυναίκες με παραπανίσια κιλά στην παραλία.

Σύμφωνα με όσα υποστήριζε τότε ο εν λόγω δικηγόρος, το θέαμα το γυναικών αυτών δεν είναι ιδιαίτερα ελκυστικό, κάτι που είχε ξεσηκώσει ποικίλες αντιδράσεις.

«Σήμερα μέσω του πληρεξούσιου δικηγόρου μου και καλού φίλου και συνεργάτη μου εξ Αθηνών, Ιωάννη Καλαΐτζίδη, αγωγή εναντίον Σοφίας Σκορδά και του τηλεοπτικού σταθμού ΑΝΤ1 για τα όσα προσβλητικά και υβριστικά κατ’ εμέ ειπώθηκαν προ εξαμήνου περίπου στην πρωινή εκπομπή της κυρίας Σοφίας Σκορδά με τίτλο «Το πρωινό» την 13η Ιουνίου 2017.

Έφτασε η ώρα λοιπόν που θα κρίνει η ελληνική Δικαιοσύνη, η μόνη αρμόδια εν τέλεια ποια είναι τα όρια της δημοσιογραφικής κριτικής και αν δύναται ο κάθε παρουσιαστής και το επιτελείο αυτού να αναφέρονται ελαφρά τη καρδία και χωρίς την παραμικρή συστολή με απαξιωτικούς χαρακτηρισμούς προς το πρόσωπο ενός απλού πολίτη, ενός απλού δικηγόρου και εν προκειμένω εμού του ιδίου, επειδή διεφώνησαν με μία γενικόλογη και χιουμοριστική μου ανάρτηση στο προσωπικό μου ιστολόγιο, στον δημοφιλή κοινωνικό ιστότοπο του Facebook.

Όπως δεσμεύτηκα τότε έτσι έπραξα τώρα και κατέθεσα στο χρονικό πλαίσιο που ορίζει ο νόμος αγωγή ενώπιον του Μονομελούς Πρωτοδικείου Αθηνών να λάβω ως αποζημίωση ένα εύλογο κατά την κρίση μου χρηματικό ποσό, καθότι θεωρώ ότι υπέστην απρόκλητα τεράστια επαγγελματική και ηθική βλάβη από την άκρως προσβλητική και επιθετική προς το πρόσωπό μου επίδικη εκπομπή των εναγομένων, κυρίας Σοφίας Σκορδά και του τηλεοπτικού σταθμού ΑΝΤ1. Για το τέλος θέλω να επαναλάβω την δέσμευσή μου για καθολική απόδοση του ποσού που θα εκδικαστεί για φιλανθρωπικούς σκοπούς», είπε μεταξύ άλλων.

 

ΣΧΟΛΙΑ

Το "Π" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.