search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 17:44
MENU CLOSE

Εγκατέλειψαν βρέφος σε πόρτα σχολείου στα βόρεια προάστια

06.12.2017 09:18
Εγκατέλειψαν βρέφος σε πόρτα σχολείου στα βόρεια προάστια - Media

Στην πόρτα ενός σχολείου στα Βόρεια Προάστια άφησαν ένα βρέφος μόλις λίγο ημερών. Το παιδάκι το βρήκε η δασκάλα του σχολείου το πρωί που πήγε να ανοίξει το κτήριο, σύμφωνα με όσα δήλωσε στην εκπομπή της ΕΡΤ «απευθείας» η πρόεδρος του Κέντρου Πρόνοιας Περιφέρειας Αττικής Σοφία Κωνσταντέλια, η οποία ενημερώσε και για την υπόθεση.

«Αυτό που ξέρουμε είναι ότι το πρωί που πήγε η δασκάλα να ανοίξει το σχολείο, βρήκε στην είσοδο ένα μωράκι λίγων ημερών, που προφανώς είχε αφήσει η μητέρα του κάποια ώρα νωρίτερα», είπε η ίδια.

Δεν ξέρουμε αν υπήρχε άλλη σύνδεση, δηλαδή αν η μητέρα γνώριζε το σχολείο και ήξερε πως το παιδί θα έβρισκε καλή φροντίδα, αλλά πράγματι βρήκε πολύ καλή φροντίδα, πρόσθεσε η κυρία Κωνσταντέλια.
Άμεσα το σχολείο φρόντισε το βρέφος και ειδοποίησε τις αρχές, ενώ το μωράκι βρίσκεται αυτή την στιγμή σε νοσοκομείο και ακολυθείται η προβλεπόμενη διαδικασία.

Παράλληλα, η αστυνομία διεξάγει έρευνες, εξετάζοντας και τις κάμερες γειτονικών κτηρίων, προκειμένου να εντοπίσει τους γονείς του.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 17:43