search
ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 16:58
MENU CLOSE

«Ο πατέρας μου ήθελε να παντρευτώ gay για να μη με ακουμπήσει ανδρικό χέρι» (Video)

06.12.2017 10:22
«Ο πατέρας μου ήθελε να παντρευτώ gay για να μη με ακουμπήσει ανδρικό χέρι» (Video) - Media

 

«Ο πατέρας μου δεν ήθελε να φανταστεί ότι θα με ακουμπούσε ανδρικό χέρι. Μου πρότεινε να παντρευτώ όλο ομοφυλόφιλους γιατί έτσι διασφάλιζε τη μεγάλη εικόνα. Το παιδί του, η κόρη του κάτω από το σώμα ενός ανδρός; Στεναχωριόταν. Στον γάμο μου δεν ήρθε. Με πάντρεψε ο Μάνος Χατζιδάκις και με πήγε και στην εκκλησία» ήταν η δήλωση που έκανε η Βάσια Τριφύλλη μιλώντας στο «Πρωινό» και άφησε άφωνους το πάνελ της Φαίης Σκορδά.

Επιπλέον, η γνωστή ηθοποιός μίλησε και για τις δύσκολες στιγμές που βίωσε στο νοσοκομείο λίγο πριν ο αδερφός της φύγει από τη ζωή.

«Δε γελάω συνέχεια, είναι ψέματα. Μου έχουν συμβεί τα πιο απίστευτα και απελπισμένα πράγματα. Μου έχει συμβεί να πεθαίνει ο αδερφός μου και να φεύγω να πάω σε μια ησυχία για να κλάψω και να μου πιάνει το πρόσωπο μία και να μου λέει: «Γιατί κλαις;» -στον Άγιο Σάββα μέσα λες και είχα πάει για γενέθλια- «Εγώ σε πληρώνω για να με κάνεις να γελάω»! Την πήραν τέσσερις από τα χέρια μου» είπε χαρακτηριστικά.

Δείτε το σχετικό απόσπασμα στο παρακάτω βίντεο

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 16:56