search
ΠΕΜΠΤΗ 18.04.2024 17:00
MENU CLOSE

Επεισόδια στην πορεία για τον Γρηγορόπουλο (Photos/Video)

06.12.2017 10:27
Επεισόδια στην πορεία για τον Γρηγορόπουλο (Photos/Video) - Media

 

Στα Προπύλαια, από όπου ξεκίνησε, ολοκληρώθηκε η πορεία μαθητών και φοιτητών που έγινε με αφορμή τη συμπλήρωση εννέα χρόνων από τη δολοφονία του Αλέξανδρου Γρηγορόπουλου, στις 6 Δεκεμβρίου του 2008.

Οι μαθητές συγκεντρώθηκαν λίγο πριν τις 12 το μεσημέρι στα Προπύλαια, όπου επικράτησε ένταση και μικρής κλίμακας επεισόδια μεταξύ ομάδων νεαρών και αστυνομικών.

Το «κρυφτούλι» με τους αστυνομικούς για αρκετή ώρα, με τους νεαρούς να πετούν βόμβες μολότοφ και να στήνουν οδοφράγματα με κάδους απορριμμάτων στους οποίους έβαζαν φωτιά, στις οδούς Πανεπιστημίου, Σταδίου και Ακαδημίας.

Στη συνέχεια οι διαδηλωτές συγκρότησαν πορεία, η οποία κατευθύνθηκε μέσω της Σταδίου στην πλατεία Συντάγματος.

Κατά την πορεία ομάδες νεαρών με καδρόνια έσπασαν βιτρίνες και φανάρια, ενώ έβαλαν φωτιά σε κάδους.

Φτάνοντας η κεφαλή της πορείας στην πλατεία Συντάγματος, τα επεισόδια μεταξύ νεαρών και αστυνομικών συνεχίστηκαν.

Ακολούθως η πορεία κινήθηκε μέσω της οδού Όθωνος μπροστά από τη Βουλή και από εκεί προς την Πανεπιστημίου, με κατεύθυνση προς τα Προπύλαια, όπου και ολοκληρώθηκε

Σημειώνεται ότι διαδηλώσεις για τα εννέα χρόνια από την δολοφονία του Αλέξανδρου Γρηγορόπουλου θα πραγματοποιηθούν και το απόγευμα από συλλογικότητες και οργανώσεις του αντιεξουσιαστικού χώρου και της εξωκοινοβουλευτικής αριστεράς.


 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 18.04.2024 17:00