search
ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 14:01
MENU CLOSE

Ναύπλιο: Πέντε περιπτώσεις απάτης σε βάρος ηλικιωμένων με πάνω από 19.000 ευρώ – Συνελήφθη ένας 61χρονος

06.12.2017 14:59
Άγρια συμπλοκή με δύο τραυματίες σε καφενείο στο Αγρίνιο - Media

 

Πέντε περιπτώσεις απάτης σε βάρος ηλικιωμένων εξιχνίασαν οι αστυνομικοί του τμήματος Ασφαλείας Άργους-Μυκηνών.

Οι αστυνομικοί συνέλαβαν έναν 61χρονο, ενώ σε εξέλιξη βρίσκονται οι έρευνες για τον εντοπισμό και την σύλληψη των συνεργών του.

Όπως ανακοίνωσε η Αστυνομία, ο 61χρονος συνελήφθη το μεσημέρι της Τρίτης σε τοπική κοινότητα του Δήμου Άργους-Μυκηνών, λίγη ώρα αφότου είχε αποσπάσει χρηματικό ποσό από ηλικιωμένη, με το πρόσχημα της οικονομικής οφειλής συγγενικού της προσώπου της.

Όπως προέκυψε από τις έρευνες της Αστυνομίας, ο 61χρονος και οι συνεργοί του προσέγγιζαν ηλικιωμένα άτομα στα σπίτια τους και με το πρόσχημα της διεκπεραίωσης χρηματικών οφειλών συγγενικών τους προσώπων, είτε σε δημόσιες υπηρεσίες, είτε σε τρίτους, τους αποσπούσαν χρηματικά ποσά.

Σύμφωνα πάντα με την Αστυνομία, ο συλληφθείς και οι συνεργοί τους έχουν αποσπάσει από ηλικιωμένους περισσότερα από 19.000 ευρώ.

Ο 61χρονος θα οδηγηθεί στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Ναυπλίου.

 

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 14:01