search
ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 13:59
MENU CLOSE

Ο Ιβάν Σαββίδης στις εγκαταστάσεις του Epsilon (Photos)

06.12.2017 15:09
Ο Ιβάν Σαββίδης στις εγκαταστάσεις του Epsilon (Photos) - Media

 

Ο τηλεοπτικός σταθμός E-TV πέρασε οριστικά και με κάθε επισημότητα στα χέρια του Ιβάν Σαββίδη, τη Δευτέρα 5 Δεκεμβρίου. Πριν από λίγη ώρα, ο κ. Σαββίδης πραγματοποίησε την πρώτη του επίσκεψη στο κανάλι!

Ο Ιβάν Σαββίδης ταξίδεψε σήμερα από τη Ρωσία στην Ελλάδα για να συναντηθεί με το προσωπικό του Epsilon. Στη συνάντηση που είχε με τους εργαζόμενους στον σταθμό, ο επιχειρηματίας τόνισε ότι «στόχος είναι το κανάλι να γίνει Νο 1», ενώ ενημέρωσε πως οι εγκαταστάσεις θα μετακομίσουν «σε ένα ωραίο, καινούριο σπίτι».

Υπεύθυνοι για το «χτίσιμο» του νέου προγράμματος του Epsilon θα είναι ο Γενικός Διευθυντής του σταθμού, Εντ Χολ και η ομάδα του, ανέφερε ο κ. Σαββίδης.

Ο επιχειρηματίας δέχτηκε ερωτήσεις από τα συνδικάτα και απάντησε σε όλα τα ερωτήματα των εργαζομένων. Η συνάντηση έγινε σε πολύ ευχάριστο κλίμα και ο Ιβάν Σαββίδης καταχειροκροτήθηκε από τους παρευρισκόμενους. Παρόντες ήταν και όλοι οι παρουσιαστές του καναλιού.

Πηγή: zappit.gr

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 13:59