search
ΤΕΤΑΡΤΗ 24.04.2024 12:25
MENU CLOSE

Τους τρέλανε όλους ο γνωστός ηθοποιός: Τα Χριστούγεννα θα… βγω γυμνός στο Σύνταγμα (Video)

06.12.2017 16:36
Τους τρέλανε όλους ο γνωστός ηθοποιός: Τα Χριστούγεννα θα... βγω γυμνός στο Σύνταγμα (Video) - Media

 

«Ξερούς» άφησε για μερικά δευτερόλεπτα τους δημοσιογράφους με τους οποίους μιλούσε ο γνωστός ηθοποιός, με την απάντηση που έδωσε όταν τον ρώτησαν πώς σκοπεύει να περάσει τα φετινά -κάπως ιδιαίτερα για τον ίδιο…- Χριστούγεννα.

Ο λόγος για τον Γιάννη Τσιμιτσέλη, ο οποίος στην επίσημη πρεμιέρα της ταινίας «Ο Θησαυρός», στην οποία πρωταγωνιστεί, ρωτήθηκε πώς θα περάσει τα φετινά Χριστούγεννα ως εργένης, καθώς πριν από λίγους μήνες χώρισε με τη σύζυγό του, Βάσω Λασκαράκη.

Ο δημοφιλής ηθοποιός, απάντησε κάνοντας χιούμορ: «Τα φετινά Χριστούγεννα θα βγω στο Σύνταγμα, θα τρέχω γυμνός, με λαμπάκια. Πώς θα είναι; Θα είναι με την κόρη μου στο σπίτι. Δε μου έφερε γράμμα για τον Άγιο Βασίλη. Τελευταία φορά πέρυσι έφερε γράμμα για τον Άγιο Βασίλη και ήθελε μια γάτα. Οπότε της έχω απαγορεύσει τα γράμματα στον Άγιο Βασίλη πια».

(πληροφορίες: gossip.tv)
google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΕΤΑΡΤΗ 24.04.2024 12:25