search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 10:41
MENU CLOSE

Καπνογόνα στα γραφεία της La Repubblica – Επίθεση από φασίστες (Video)

06.12.2017 17:03
Καπνογόνα στα γραφεία της La Repubblica – Επίθεση από φασίστες (Video) - Media

 

Καπνογόνα έξω από την σύνταξη της εφημερίδας La Repubblica, στην Ρώμη, πέταξαν το απόγευμα της Τετάρτης μέλη της νεοφασιστικής οργάνωσης Forza Nuova (Νέα Δύναμη).

Παράλληλα, τα μέλη της «Νέας Δύναμης», με άσπρες μάσκες στο πρόσωπο, διάβασαν κείμενο με το οποίο ζητούν να ξεκινήσει «μποϊκοτάζ της εφημερίδας La Repubblica και του εβδομαδιαίου περιοδικού L’Espresso», που ανήκει στον ίδιο εκδοτικό όμιλο.

Τα μέλη της νεοφασιστικής οργάνωσης πέταξαν και δυο καπνογόνα προς την κατεύθυνση υπαλλήλων και δημοσιογράφων της εφημερίδας, οι οποίοι είχαν βγει από το κτήριο για να διαμαρτυρηθούν.

Υπενθυμίζεται ότι η La Repubblica, τις τελευταίες εβδομάδες, αναφέρθηκε με έμφαση σε απειλητικές πρωτοβουλίες ακροδεξιών οργανώσεων στη ευρύτερη περιοχή της Ρώμης και στον ιταλικό Βορρά.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 10:40